Social Icons

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση ακόμη και στα δύσκολα. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας, αλλά και τις συναλλαγές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πάντα θα είναι πιθανόν να συμβούν, γι’ αυτό φροντίστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Νιώστε πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με υπευθυνότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και κάντε βήματα για να τους προσεγγίσετε και εσείς. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ζητάτε, βάλτε τάξη στα συναισθήματά σας και γνωρίστε ανθρώπους που θα ανεβάζουν τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, αλλά και να κάνετε πραγματικότητα πολλά από το όνειρά σας. Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τολμήστε συζητήσεις και επαφές που δεν τολμούσατε να κάνετε, γιατί φοβόσασταν και όλα θα πάνε καλά. Προωθήστε τόσο τα εργασιακά σας σχέδια, όσο και τα προσωπικά σας, αφού τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με απόλυτη επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύστε την επιθυμία σας να βρείτε μια σχέση που θα σας καλύπτει πλήρως και ένα σύντροφο που θα σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας. Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας. Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσει τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσει σταθερές βάσεις. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εμπλακείτε σε ιστορίες συμπαράστασης ανθρώπων που δεν αξίζουν να ανήκουν στους φίλους σας. Η ευτυχία σας βασίζεται πάνω σε ώριμες σκέψεις, μια που αποφάσεις ενθουσιασμού δε θα σας βοηθήσουν.


ΙΧΘΥΣ: Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό σας τομέα.