Social Icons

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Κυριακή 16 έως 22/6/24

ΚΡΙΟΣ:
Με αυτή τη γνώριμη τακτική που έχετε, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ελκυστικοί στους άλλους. Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση έχετε τη δυνατότητα να τη φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο. Μπορείτε να ξεπεράσετε την αποξένωση που ίσως υπάρχει μεταξύ σας αν προχωρήσετε σε εξομολογήσεις των βαθύτερών σας προσωπικών συναισθημάτων. Εξάλλου, οι σκέψεις σας στα ερωτικά ζητήματα δεν είναι καθόλου επιφανειακές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως δε σας προσφερθούν όλα στο πιάτο και υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας για την απροσδόκητη αλλαγή σας, όμως, θα είναι προσωρινές αφού πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι όλα γίνονται επειδή ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη σχέση σας. Για κάποιους από εσάς υπάρχει το ενδεχόμενο της απογοήτευσης από τη συναισθηματική σας σχέση, επειδή και οι δυο σας έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας. Αποφασίστε έστω για μια μέρα να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι και θα ανακαλύψετε πως αυτή η συμπεριφορά σας ταιριάζει περισσότερο και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούρια σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε με κάποιους συνεργάτες για εργασιακά θέματα, αλλά στο τέλος και βάζοντας τη λογική σας να επικρατεί, θα καταλήξετε σε ευνοϊκές συμφωνίες. Βάλτε μπροστά την πείρα, τη γνώση και τις αντοχές που διαθέτετε, για να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας και προδιαθέστε τον εαυτό σας, γιατί σας περιμένει δουλειά.
 
ΛΕΩΝ: Θα γεμίσετε διλήμματα που δεν είχατε σκεφτεί ή προβλέψει για την παρουσία τους και τα σχέδιά σας θα έχουν να αντιμετωπίσουν εμπόδια, όμως, αυτή τη φορά δε θα είστε θεατές, αλλά οι βασικοί πρωταγωνιστές. Στις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές, θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και αντιδραστικοί. Δε θα σας κατανοούν εύκολα και έτσι εσείς θα θέλετε να απαγκιστρωθείτε από παλιές γνωριμίες και σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και σας κάνουν να νιώθετε ότι πιέζεστε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα. Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη και αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσω άλλων. Προσέξτε μόνο σε αυτή σας την προσπάθεια, να μην εμποδίσετε τις ενέργειες των άλλων.
 
ΖΥΓΟΣ: Με μια πιο εσωτερική ματιά στην ψυχολογία σας, θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την περίοδο. Δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι αν θέλετε να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην έρθετε σε αντίθεση απόψεων με τους δικούς σας, γιατί δε θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε για να προβάλλετε τα ενδιαφέροντά σας και να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας θα υπάρχουν, αλλά αν θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα, διαλέξτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα για να τον ευχαριστήσετε από πλευρά σας, αλλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να ξυπνήσετε μνήμες του παρελθόντος, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με βιώματα που διαμόρφωσαν το υποσυνείδητό σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβείτε σε αλλαγές της εξωτερικής σας εμφάνισης που θεωρείτε απαραίτητες και αφεθείτε στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. Να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ως δια μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους, για να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία. Περνώντας από διάφορα στάδια χωρίς να καθυστερείτε, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Οι ρυθμοί σας στον εργασιακό τομέα αλλάζουν ταχύτατα και πλέον θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και με ισχυρότερη θέληση στο να δοκιμάζετε νεωτερισμούς και καινοτομίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και να έχετε πάντα κατά νου το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος. Προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση, αλλά θα αλλάξουν και την αίσθηση που έχετε για τα πράγματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Ευνόητο είναι πως η διάθεσή σας θα είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα ευμετάβλητη και αυτό θα σας δυσκολεύει στο να πάρετε αποφάσεις. Παρόλα αυτά, σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην αύξηση του εισοδήματός σας, κάνοντας τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις και αυτά που θα σας χρειαστούν περισσότερο είναι η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα.