Social Icons

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούλιος...
 
Την 1η ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, θα σας γεμίσει διλήμματα για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. η ψυχολογία σας θα είναι κάπως επιβαρυμένη, κάνοντάς σας να μπερδεύετε την πραγματικότητα με ουτοπικές καταστάσεις. Συγκεντρωθείτε σε ότι έχετε και μη θέλετε να αποκτήσετε τα πάντα σε μία στιγμή. Οι αλλαγές στη διάθεσή σας θα είναι συνεχόμενες, γεγονός που θα φέρει σε δύσκολη θέση όσους ανήκουν στον περίγυρό σας και καθιστώντας τους ανίκανους να σας αντιμετωπίσουν.
 
Στις 3 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα, κάνοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς και αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 5 ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, σας θυμίζει να ασχοληθείτε με τους στόχους σας και να καταβάλετε τις απαραίτητες προσπάθειες για να προχωρήσετε.
 
Στις 6 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνοντας μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές.
Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος), αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.
 
Στις 8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν. Ο Ερμής στο Λέοντα σε εξάγωνο με τον Δία στους Διδύμους, κάνει συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν το στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις.
 
Στις 12 η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα κάνοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς και αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα,  αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω. Θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ όταν θα γίνονται λόγια για τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα.
 
Στις 15 ο Άρης στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας ωθεί να ρισκάρετε και να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν κρατώντας τις ισορροπίες και όχι αντιδρώντας υπερβολικά.
 
Στις 18 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν και νέους στόχους σας να υλοποιούνται εφόσον είστε συγκεντρωμένοι και λειτουργείτε με λογική.
 
Στις 21 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και τον Άρη να περνάει στους Διδύμους κάνοντας εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα έως περίπλοκα. Σίγουρα θα είναι αυξημένη η ουσιαστική επικοινωνία και ο διάλογος, όμως αυτό δε σημαίνει ως δε θα κρύβεται παρασκήνιο.  Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αλλαγές και σας κάνει περισσότερο ευέλικτους σε κάθε περίπτωση. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, αλλά και πνευματικά προσπαθώντας ταυτόχρονα να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στις προσωπικές σας σχέσεις.
 
Στις 22 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας. Ο Άρης στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία, κάνοντας συνδυασμό με τις ανάγκες σας.
 
Στις 23 ο Ήλιος στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους.
 
Στις 26 ο Ήλιος στο Λέοντα σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.
Στις 27 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ότι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς).