Social Icons

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δε θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν. Δε θα φτάσετε στον προορισμό σας, εάν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει, τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει.
 
ΛΕΩΝ: Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος και το στρες που σας είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό, θα αρχίσει να απομακρύνεται από εσάς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σημαντικό να είστε περισσότερο υπομονετικοί, υπεύθυνοι και παρατηρητικοί, για να μην αισθανθείτε άβολα σε καμία περίπτωση.
 
ΖΥΓΟΣ: Προγραμματίστε τα ταξίδια που θέλετε ή να ρυθμίσετε τα εργασιακά σας θέματα. Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες, γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε καινούριες ιδέες, προτάσεις και ενδεχόμενα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνεργασίες που εκκρεμούν, αλλά και καινούριες που διαφαίνονται στον ορίζοντα, έρχονται να σας δραστηριοποιήσουν και να αυξήσουν τα εισοδήματά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δείτε τις συνεργασίες σας να παίρνουν μορφή, αλλά να έχουν και διάρκεια στο μέλλον.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεγγίστε με θετική ενέργεια παλιούς και νέους συνεργάτες, που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τα σχέδιά σας και να τα κάνουν πραγματικότητα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μικρές αλλαγές που δεν πρόκειται να σας ζημιώσουν οικονομικά, μπορούν να ανεβάσουν στα ύψη την ψυχολογία σας και να σας χαρίσουν ομορφότερες μέρες.
 
ΙΧΘΥΣ: Έρχονται καινούριες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σας, γι’ αυτό κάντε τις κατάλληλες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε και να κατασταλάξετε.