Social Icons

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Αύγουστος...
 
Στις 2 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, αυξάνοντας τα παράπονα και κάνοντας τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα.


Στις 4 η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, φέρνει νέα ξεκινήματα και καινούριες εμπειρίες. Η σταθερότητα και οι πρωτοβουλίες που θα δείξετε τη δεδομένη στιγμή θα σας βοηθήσουν να βάλετε σωστές υποδομές για το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και μη βιαστείτε να τις προσπεράσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).
 
Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, Θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα.  Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες. Ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, κάνοντάς σας να αποσυντονίζεστε και να μην μπορείτε να οργανωθείτε σωστά. Αν δείτε πως επικρατεί ο εκνευρισμός μη βάλετε μπροστά στόχους ή σχέδια που δεν έχουν βάσεις να ξεκινήσουν. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα του εργασιακού χώρου που δε θα συμφωνούν με τις απόψεις σας, αλλά αντί να επιτεθείτε για να επικρατήσετε, προτιμήστε να αποχωρήσετε προσωρινά και να επεξεργαστείτε τις ιδέες σας ώστε να βρείτε που δεν προχωρούν. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς).
 
Στις 7 ο Ήλιος στο Λέοντα σε εξάγωνο με το Δία στους Διδύμους, συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και αφιερώστε χρόνο μόνο στα σημαντικά σας θέματα και όχι σε ανούσιες καταστάσεις.
 
Στις 8 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην Παρθένο, ομορφαίνει το συναισθηματικό σας κόσμο και αυξάνει το ρομαντισμό σας, ώστε να προσεγγίσετε πιο εύκολα τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.
 
Στις 14 ο Άρης στους Διδύμους σε σύνοδο με το Δία στους Διδύμους, συναντά τη χαρά και την αισιοδοξία. Διεκπεραιώστε τις υποθέσεις σας με ενθουσιασμό και κέφι, αφήνοντας έξω την κούραση.
 
Στις 16 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, μειώνοντας τον ενθουσιασμό σας. Κατανοείστε τι συμβαίνει γύρω σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να ξεσπάσετε, ειδικά σε θέματα που θα αφορούν σχέσεις. Ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, εντείνει τις ανησυχίες και τα άγχη τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας, αλλά και την ψυχολογία σας.
 
Στις 18 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να οργανώσετε στρατηγικές και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μείνετε μακριά από συζητήσεις που κρύβουν παρασκήνιο.
 
Στις 19 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα αυξήσει την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Δεν είναι κακό να θέλετε να απελευθερωθείτε από κάποιες καταστάσεις, αρκεί να μην το παρακάνετε και ξεκινήσετε επανάσταση χωρίς αιτία, γιατί θα γκρεμίσετε ότι έχετε χτίσει μέχρι τώρα. Θα προκύψουν αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας ωθήσουν σε ανασχηματισμούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 2ου δεκαημέρου.
 
Στις 23 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, προτιμήστε αν είναι εφικτό να μείνετε σπίτι και να αποφύγετε οποιαδήποτε συνάντηση στον εργασιακό σας χώρο.
 
Στις 24 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει.
 
Στις 27 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δίνει σύνεση και λογική, αλλά θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους.
 
Στις 28 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.
 
Στις 30  Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Λέοντα και θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να χρησιμοποιήσετε σωστά τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας. Ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να είστε πιο ανοιχτοί με τους γύρω σας και να αφήσετε την επικοινωνία σας να έχει πρωταρχικό ρόλο στις συναναστροφές σας. Η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, φέρνει αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας.
Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές.