Social Icons

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Βρίσκεστε σε περίοδο που τα προβληματάκια έχουν ξεπεραστεί και συνεννοείστε καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, γι’ αυτό μην αφήσετε την κυκλοθυμία σας να ξεσπάσει σε καυγά. 
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δε θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.
 
ΛΕΩΝ: Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δε σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια. Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα, θα σας ωθήσει να πάρετε καινούριες πρωτοβουλίες. Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε και να ρισκάρετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Εντοπίστε τις ιδανικές προϋποθέσεις, αποφεύγοντας τις παρερμηνείες και παρακάμπτοντας πιθανές παρεξηγήσεις. Οι υπερβολές κάπου ανήκουν, αλλά σίγουρα όχι σε εσάς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέστε τις επιδιώξεις σας σε νέο πλαίσιο, ενεργώντας με αυτοσυγκράτηση. Δώστε μεγάλη προσοχή σε ότι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναθεωρήστε βασικούς τομείς της ζωής σας, καθώς και τη συμπεριφορά σας. Μην αφήσετε παλιά σας βιώματα να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή την προσωπική σας ζωή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν βρίσκεστε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα, επανεξετάστε τις αρχές σας για να ανακαλύψετε τις αναστολές σας. Πλησιάστε περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ειλικρινής έρευνα θα σας δώσει απαντήσεις, αλλά και τη δυνατότητα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Οι επαφές που θα κάνετε, θα είναι πιο δίκαιες και πιο αξιοκρατικές.
 
ΙΧΘΥΣ: Παρακάμψτε για λίγο τη λογική και αφεθείτε στην έμπνευση και στη μαγεία της στιγμής. Σημασία για εσάς δεν έχει πλέον τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πως θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.