Social Icons

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Χρειάζεται να γίνεται πιο τρυφεροί με τους άλλους, να τους εκπέμπετε τη ζεστασιά που έτσι κι αλλιώς δε σας λείπει και να αναδύεται τόσο από τις πράξεις, όσο και από τα λόγια σας. 
 
ΤΑΥΡΟΣ: Παλέψτε με θεμιτά μέσα για να επικρατήσετε στις δυσκολίες ή στα προβλήματα που θα προκύψουν και να βγείτε νικητές, χωρίς να χάσετε κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι, ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, εμφανιστείτε γοητευτικότεροι και κάποιο άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον σας, θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης, για να ελέγχετε τις καταστάσεις.
 
ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας. Οι ιδεαλιστικές σας απόψεις συνήθως επηρεάζουν και τις μελλοντικές αποφάσεις σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας, για να ανοίξετε δρόμους για το μέλλον σας.  Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ότι επιθυμείτε.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας που τώρα αρχίζουν να αναπτύσσονται. Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε την αναβλητικότητά σας, αλλά πρέπει να το διορθώσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας. Να είστε περισσότερο συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα και λιγότερο σπάταλοι στις αγορές σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να πετύχετε δε φτάνει μόνο να έχετε την ιδέα, αλλά και να την εξασκείτε. Η ένταση που θα έχετε, δε θα σας επιτρέπει να εισπράττετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μελετήστε πολύ τις μεγάλες σας προσδοκίες, για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας, θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική. Ο συγκρίσεις με το παρελθόν, δε σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας, ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν.