Social Icons

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Μην αμελήσετε για ανούσιους λόγους τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Όταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλά αρνηθείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας, θα γίνουν καινούριες πηγές εσόδων. Η υπέρμετρη καταναλωτική σας μανία, θα χειροτερέψει την οικονομική σας κατάσταση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις.
 
ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που πάνε καλά. Μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς δεν είστε σύμφωνοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, θα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη σας προδώσουν οι ίδιες οι κινήσεις ή οι αποφάσεις σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε ή να επιταχύνετε την εξόρμησή σας. Κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, για να νιώσετε καλύτερα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε, θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις, που θα ρίξουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μνήμες και οι εμπειρίες του παρελθόντος θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Η λειτουργία των σχέσεών σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα είναι ιδανική.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε τη μέρα παρέα με το σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, για να δεχθείτε μικρές και μεγάλες απολαύσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό που δε θα μεγαλώνει το άγχος σας, αλλά θα σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.
 
ΙΧΘΥΣ: Η σωρεία υποθέσεων, εκκρεμοτήτων και ευθυνών που έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες, έχουν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας και κατά συνέπεια και τα νεύρα σας.