Social Icons

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα τους προσεγγίσετε, αλλά και γενικά στον τρόπο που θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη που θα δημιουργηθούν και μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις, χωρίς να έχετε τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ελλείψεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα καλυτερέψει και η ψυχολογική σας κατάσταση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η στάση σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας, ενώ δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με το σύντροφό σας.
 
ΛΕΩΝ: Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας και μην πιέσετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας. Εγκυμονεί κινδύνους, να υποστηρίζετε πρόσωπα που δε γνωρίζετε σωστά.
 
ΖΥΓΟΣ: Ύστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση με το σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή οικονομική διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας. Οι περίεργες ψυχολογικές σας αλλαγές, μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σας σχέση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μονοτονία θα σας κάνει να νιώσετε κάπως κουρασμένοι και να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από κάποιους, απαντήστε τους δεόντως.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δε θα καταλήγετε σε σαφή συμπεράσματα. Ένας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά, είναι να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε.