Social Icons

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Όταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δε σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε. Εξετάστε τις συνθήκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται, για να προετοιμάσετε το έδαφος σε ότι ετοιμάζετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας. Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την πολυτέλεια να κάνετε ορισμένους πειραματισμούς, για να κατασταλάξετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια που τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας ακολουθήσουν. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα, κρατήστε μια μετρημένη στάση.
 
ΛΕΩΝ: Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την πορεία σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επίγνωση και η συνεχής ανανέωση των μεθόδων σας, σας εγγυώνται την επιτυχία και την απόδοση των πράξεών σας. Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δε γνωρίζετε καλά. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία. Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε. Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές σας κινήσεις, ανταλλάσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν.
 
ΙΧΘΥΣ: Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων, οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε, θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας.