Social Icons

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες. Έχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως, μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία έχετε παραμελήσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα.
 
ΛΕΩΝ: Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούριους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε έτοιμοι να δείτε και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά.
 
ΖΥΓΟΣ: Πιθανόν να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Αφεθείτε και διασκεδάστε, όμως, μην ξεχαστείτε και παραμελήσετε την οικογένεια ή το σύντροφό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δραστηριότητές σας αρκετές, αλλά εφόσον θα είναι εύστοχες και θα πετυχαίνετε τους στόχους σας, οι πονοκέφαλοί σας θα είναι όλο και λιγότερο μεταφορικά και κυριολεκτικά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προϋποθέσεις για να διακριθείτε και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας θα υπάρχουν, αλλά θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς τι θα επιλέξετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε θα κόψει η ανοδική σας πορεία, αλλά μην κολλήσετε πεισματικά στις λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χάσετε το γενικό νόημα σε όσα συμβαίνουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφουγκραστείτε το μέλλον σας μέσα από τα καθημερινά σας γεγονότα και βιώματα και η εγρήγορσή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πορεία σας στο χρόνο.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα ξυπνήσει το ερευνητικό και ανήσυχο πνεύμα σας, για την απόκτηση καινούριων ενδιαφερόντων, με στόχο να βρείτε περισσότερες ικανοποιήσεις.