Social Icons

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Μην επιτρέπετε να σας αναβάλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματισμένα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε μόνοι σας και μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε. Σιγουρευτείτε για αυτούς που σας περιβάλλουν, προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Σεπτέμβριος...

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Αποδράστε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν -έναν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Σταθεροποιήστε τις σημαντικές σας υποθέσεις και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε δια ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν στο έπακρο να καταφέρετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πολλά από τα σχέδιά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να μην αλλάζει ο χαρακτήρας σας, αλλά αλλάζει η γενική συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε έντονη τη διάθεση να δοκιμάσετε τα δικά σας όριά μα και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η μέρα θα σας εμπνεύσει αυτοπειθαρχία και άνετα μπορείτε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος. Σε ότι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν τα ταχύτερο δυνατόν.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Κυριακή 25 έως 31/8/24

ΚΡΙΟΣ:
Θα μπερδευτείτε αρκετά και οι μοιρασμένες σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να γίνεστε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως για κάποιους εκμετάλλευσης. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να προχωρήσετε σε μια αναγέννηση εξωτερική. Αν θέλετε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για την εμφάνισή σας προτιμήστε κάτι απλό και διακριτικό που θα τραβήξει θετικά τα βλέμματα των άλλων, παρά κάτι ακραίο που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το θάρρος και πειραματιστείτε στα θέματα που σας αφορούν και αν χρειαστεί αλλάξτε τακτικές που ακολουθείτε σε ορισμένα σημεία, όχι όμως με θεωρητικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να κινηθείτε και να δράσετε άμεσα αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές για να σας έρθουν τα πράγματα ευνοϊκά. Δεν ωφελεί να κάθεστε άπραγοι και να τα περιμένετε όλα από την τύχη.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ: Ίσως να πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και δημιουργήστε σύμπνοια στις σχέσεις σας. Οι προοπτικές σας προωθούνται ευκολότερα, από τη στιγμή που υπάρχει και αλληλοβοήθεια.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ: Ερευνήστε τις εξαρτήσεις που γίνονται ανασταλτικές και κάντε κάτι που θα σας απελευθερώσει. Το να αισθανθείτε ελεύθεροι και δυνατοί είναι δική σας υποχρέωση και όχι κάποιου άλλου.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πάψτε να είστε μοιρολάτρες και φροντίστε να ετοιμαστείτε ψυχολογικά, για να οδηγηθείτε σε κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, αλλά και να κάνετε πραγματικότητα πολλά από το όνειρά σας. Τολμήστε συζητήσεις και επαφές που δεν τολμούσατε να κάνετε, γιατί φοβόσασταν και όλα θα πάνε καλά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύστε την επιθυμία σας να βρείτε μια σχέση που θα σας καλύπτει πλήρως και ένα σύντροφο που θα σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο χαρακτήρα σας.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Νιώστε πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με υπευθυνότητα. Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και κάντε βήματα για να τους προσεγγίσετε και εσείς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο.

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η ευτυχία σας βασίζεται πάνω σε ώριμες σκέψεις, μια που αποφάσεις ενθουσιασμού δε θα σας βοηθήσουν. Για να ανακαλύψετε τις σωστές ευκαιρίες, πρέπει να μάθετε να λεπτολογείτε τα πράγματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στο χώρο. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις πιθανές επιπόλαιες αποφάσεις των σχεδίων σας.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Κυριακή 18 έως 24/8/24

ΚΡΙΟΣ:
Θα έχετε την τάση να επικρατείτε σε αντίξοες συνθήκες και να βάζετε συχνά στοιχήματα με τον εαυτό σας. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας. Παράλληλα καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Υπερασπιστείτε τους στόχους σας, γίνετε ευέλικτοι και λιγότερο διαπραγματεύσιμοι. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και εκμεταλλευτείτε σωστά την πείρα που έχετε.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σας καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορώνα- γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης, θα διανύσετε μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδο. Η σύνεση και η υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε τα δεδομένα, για να ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ανύπαρκτα.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δε θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα, θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που χρειάζονται.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας, δικαιολογεί γιατί δε μπορείτε να νιώσετε χαλαροί.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Θα έχετε την τάση να απομονωθείτε, καθώς οι ανασφάλειές σας θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα θέλετε να απομονωθείτε. Μη φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και τα παράπονά σας, στους δικούς σας ανθρώπους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε το και θα βρείτε ανταπόκριση, αφού και αυτοί προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι σας ταλαιπωρούσε, αλλά κρυβόσασταν συνεχώς πίσω από χαμόγελα και αστεία πειράγματα.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση. Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους, αποφεύγοντας καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν. Με πρακτικότητα και στρατηγική θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε το ελάχιστο.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Κυριακή 11 έως 17/8/24

ΚΡΙΟΣ:
Με ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφορτισμένοι συναισθηματικά, θα βρείτε κατανόηση στα συναισθήματά σας και ακόμα και αν τελικά καταλήξετε σε χωρισμό, θα είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση που θα μειώσει τον πόνο σας. Για εσάς που είστε ακόμα αδέσμευτοι η αδρεναλίνη σας θα ρέει, το σεξαπίλ σας θα αγγίζει τα ύψη και η ερωτική σας διάθεση στο κόκκινο. Αναθερμάνετε τη σχέση σας, περιορίστε την επιθετικότητα και όχι μόνο, αφού μαζί με αυτήν θα πρέπει να περιορίσετε και την τάση σας για απιστίες.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει ολοένα και περισσότερο. Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Τα φλερτ και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα σας δοκιμάσουν, αλλά θα σας δώσουν και νέες στρατηγικές. Με κατανόηση και αγάπη, βρείτε μαζί με το σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευτείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Ακούστε με προσοχή όσα έχουν να σας πουν οι άμεσοι συνεργάτες σας.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων. Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι, για να πετύχετε στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών, θα φέρουν στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη. Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν. Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Όλες οι αποφάσεις είναι δικιές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης, θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στον ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι πολλές έννοιες που έχετε δε σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας. Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να λυθούν τα εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζονται μπαλώματα, αλλά ριζικές λύσεις. Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας.
 
ΛΕΩΝ: Από ανασφάλεια και από την απογοήτευση που νιώθετε, μη σπαταλάτε χρήματα. Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά.
 
ΖΥΓΟΣ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ότι δεν αποδίδει. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική σας προβολή, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε, φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δε φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κρίση.
 
ΙΧΘΥΣ: Δείτε τα αποτελέσματα τω ν ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μιας και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Κυριακή 4 έως 10/8/24

ΚΡΙΟΣ:
Ευτυχώς ο τρόπος που θα σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου. Κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βάλτε κάποια αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στο χρόνο. Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να τους πείσετε. Οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα είναι αρκετά καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Όταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις. Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας για να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Σταθεροποιήστε τα έξοδά σας και αυτό θα μειώσει αρκετά το άγχος σας ή τις αντιδικίες που έχετε πάνω σε αυτό τον τομέα. Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή και όχι ημίμετρα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας. Ανήκετε στα άτομα που τα χαρακτηρίζει η δύναμη και θα προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό με αξιοσημείωτη γοητεία.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024

ΚΡΙΟΣ:
Στις 16 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, θα καλυτερέψουν οι σχέσεις σας σε όλους τους τομείς και ίσως να διανύσετε την καλύτερη φάση της ζωής σας με σημαντικά γεγονότα και να συνειδητοποιήσετε και πάλι την αξία και τη σημασία της ίδιας της ζωής, όπως και την αναγκαιότητα της παρουσίας των άλλων κοντά σας. Η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους, θα είναι έντονη. Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και αλλάξετε την εμφάνισή σας, έχοντας την αίσθηση του μέτρου.