Social Icons

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει ολοένα και περισσότερο. Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε στόχους με βάση την κάλυψη των αναγκών σας και βρείτε διεξόδους για να ξεφύγετε από κάποια σημεία που σας καταπίεζαν ή σας περιόριζαν τους τελευταίους μήνες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σας και φοβίες. Μην υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, γιατί σκοπός σας είναι να αποδείξετε τη σταθερότητα του δυναμισμού σας.
 
ΛΕΩΝ: Τα χαρίσματα που έχετε θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα, αλλά και στο να μην αναλάβετε ευθύνες που κανείς δε σας έχει αναθέσει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά θα έχετε, αλλά παράλληλα κάποια συναισθήματά σας θα επηρεαστούν από κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος.
 
ΖΥΓΟΣ: Θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δε θα στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, προκειμένου να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλεται με το ζόρι αυτά που θέλετε. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε να ταυτιστείτε με αρνητικά συναισθήματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακαλύψτε ιδέες και τρόπους που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Η διεύρυνση του κύκλου σας, δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Τα προβλήματα  που υπάρχουν στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Κάποια θέματα σας αναγκάζουν να τρέχετε και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα.