Social Icons

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση. Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Μετά από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν.
 
ΛΕΩΝ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα γίνουν ακόμα καλύτερες.
 
ΖΥΓΟΣ: Το σύνθημα της μέρας είναι δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια εκκίνηση για το μέλλον σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με άλλες προεκτάσεις και προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είστε επικοινωνιακοί και η αύξηση της κοινωνικότητας, θα σας φέρει καινούριες γνωριμίες, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για τη παρούσα κατάσταση, όσο και για το μέλλον σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι συνεργασίες σας θα κυλούν αρμονικά, οι πρωτότυπες ιδέες σας θα ενθουσιάζουν τους συνεργάτες σας και ο οικονομικός σας τομέας, που είναι σημαντικός, θα έχει ανοδική πορεία.