Social Icons

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δε θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα, θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που χρειάζονται.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας, δικαιολογεί γιατί δε μπορείτε να νιώσετε χαλαροί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος. Κρατώντας τη θέση όλα ή τίποτα, αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ότι σας αξίζει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και μαζί και η αισιοδοξία σας. Η επιφυλακτικότητά σας, εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας.
 
ΛΕΩΝ: Η τύχη δε σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα. Η καταπίεση που ασκούν οι άλλοι σε εσάς, σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που είχατε αφήσει πίσω. Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.
 
ΖΥΓΟΣ: Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα. Θα σας έρθουν επαγγελματικές επιτυχίες που θα σας ωθήσουν να έχετε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλετε να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας δημιουργούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από τις ίδιες σας τις πράξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι. Το ξεκίνημα της μέρας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Θα ενισχυθεί ο οικονομικός σας τομέα με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας.