Social Icons

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σας καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορώνα- γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που εκτιμάτε τις καταστάσεις, θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Φροντίστε να πολιορκήσετε καινούριες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας, πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.
 
ΛΕΩΝ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την  προσοχή σας σε ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Η ιεράρχηση των ιδεών σας που θα έρχονται σα χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, απ’ το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας. Τα πάντα θα είναι πιθανόν να συμβούν, γι’ αυτό φροντίστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση. Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη. Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσει τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσει σταθερές βάσεις. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό σας τομέα. Μην εμπλακείτε σε ιστορίες συμπαράστασης ανθρώπων που δεν αξίζουν να ανήκουν στους φίλους σας.