Social Icons

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Νιώστε πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με υπευθυνότητα. Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και κάντε βήματα για να τους προσεγγίσετε και εσείς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ζητάτε, βάλτε τάξη στα συναισθήματά σας και γνωρίστε ανθρώπους που θα ανεβάζουν τη διάθεσή σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.
 
ΛΕΩΝ: Δε θα ήταν κακό, να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν δε σας δίνεται η δυνατότητα για πολλές ημέρες. Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλές συνεργασίες.
 
ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας, για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα και θα σας κατηγορήσει δικαίως ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή και από το ευρύτερο περιβάλλον σας. Προωθήστε τόσο τα εργασιακά σας σχέδια, όσο και τα προσωπικά σας, αφού τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με απόλυτη επιτυχία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπίσετε τη θέση σας. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε, είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε καθόλου. Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται. Τολμήστε βαθύτερες και σωστότερες διασυνδέσεις, που θα σας δώσουν και καλές συνεργασίες.
 
ΙΧΘΥΣ: Δείξτε τους τον πραγματικό σας εαυτό, που είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που προσποιηθήκατε τον τελευταίο καιρό και θα ενθουσιαστούν.