Social Icons

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Σεπτέμβριος...
 
Στις 2 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας. Μαζί με τον Ουρανό και ο Πλούτωνας περνάει σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, όπου φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σας προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Επανεξετάστε τους στόχους σας χωρίς βιασύνες και συνειδητοποιήστε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να πετύχετε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας πνίξει, αλλά αντισταθείτε σθεναρά για να πετύχετε στην πορεία. Ενδέχεται προσωπικές σχέσεις ή βαλτωμένες συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους.
 
Στις 3 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δε σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).
 
Στις 5 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, κάνοντάς σας υπερευαίσθητους καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση. Όμως, θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά. Θα λειτουργείτε υπερπροστατευτικά απέναντι σε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα και καλό θα είναι να προσέξετε να μην το παρακάνετε και τους κάνετε να ασφυκτιούνε.
 
Στις 7 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, φέρνει τα πάνω- κάτω στον επαγγελματικό σας τομέα και κατά συνέπεια επηρεάζει τις συνεργασίες σας. Κρατήστε για τον εαυτό σας πληροφορίες που δεν έχετε διασταυρώσει.
 
Στις 8 με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας εξαντλήσουν. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.
 
Στις 10 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και όλα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Τα εμπόδια στην επικοινωνία και τις επαφές σας μειώνονται αισθητά, οπότε αν έχετε κρατήσει τις ισορροπίες όσο ο Ερμής κινούνταν ανάδρομα και δεν έχετε δημιουργήσει ανατροπές και μπερδέματα χωρίς επιστροφή, όλα βρίσκουν το δρόμο τους. Προχωρήστε σε νέες γνωριμίες που θα μεγαλώσουν τον κοινωνικό σας κύκλο, δείχνοντας τον πραγματικό σας εαυτό και όχι προσποιούμενοι κάποιον που δεν είστε.
 
Στις 12 ο Ερμής στην Παρθένο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, σας ωθεί να προωθήσετε σχέδια και στόχους κρατώντας αποστάσεις από άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τετράγωνο με το Δία στους Διδύμους, κρατήστε χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς τα νεύρα και οι υπερβολές μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.
 
Στις 18 πραγματοποιείται μερική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στους Ιχθείς, ενισχύοντας τους προβληματισμούς που έχετε για το μέλλον σας και ωθώντας σας να συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μην αφήσετε την ευαισθησία να σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια.  Για να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες  πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε και τι είναι εφικτό να γίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).
 
Στις 19 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, ευνοεί επαγγελματικές αλλαγές, συνεργασίες και επαφές. Η έμπνευσή σας θα χτυπήσει κόκκινο, βοηθώντας να υλοποιήσετε σχέδια ευκολότερα.
 
Στις 21 ο Ήλιος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, κάνει τη λογική σας να μπερδεύεται και να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι είναι σωστό για εσάς. Οι αποφάσεις που θα παίρνετε δε θα είναι αντικειμενικές, ενώ υποσχέσεις που θα σας δίνουν δε θα εκπληρωθούν. Ο Ερμής στην Παρθένο σε τετράγωνο με το Δία στους Διδύμους, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε.
 
Στις 22 ο Ήλιος στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, πλησιάστε τους συνεργάτες σας και βρείτε κοινά σημεία ενδιαφέροντος. Καλυτερεύοντας τις σχέσεις σας θα πετύχετε περισσότερα. Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.
 
Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (ΤαύροςΠαρθένος, Αιγόκερος).
 
Στις 25 ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις.
 
Στις 27 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό, κάνοντας ταυτόχρονα τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα.
Στις 30 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά. Μελετήστε προτάσεις που θα σας γίνουν και πράξτε αντίστοιχα. Ο Ήλιος στο Ζυγό σε σύνοδο με τον Ερμή, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.