Social Icons

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, αλλά και να κάνετε πραγματικότητα πολλά από το όνειρά σας. Τολμήστε συζητήσεις και επαφές που δεν τολμούσατε να κάνετε, γιατί φοβόσασταν και όλα θα πάνε καλά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύστε την επιθυμία σας να βρείτε μια σχέση που θα σας καλύπτει πλήρως και ένα σύντροφο που θα σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο χαρακτήρα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οποιαδήποτε απόδραση από την καθημερινότητα θα ανανεώσει τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλα δείχνουν πως πια έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας ποια άτομα από αυτά που συναναστρέφεστε θέλετε να μείνουν στη ζωή σας και ποια όχι.
 
ΛΕΩΝ: Θα αποφασίσετε να λύσετε όσες παρεξηγήσεις υπήρξαν για να αλλάξει το κλίμα και θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε αυτό που μπορεί να κρύβεται πίσω από πράξεις ή λόγια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγαλύτερη έμφαση δίνει η μέρα στις συναισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά δε θα μείνουν παραπονεμένες οι επαγγελματικές σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα αποκτήσετε ουσιαστικότερη επαφή με όλους και αυτό θα το χρωστάτε αποκλειστικά και μόνο  στην τονισμένη σας αυτοπεποίθηση που σας κάνει πιο ειλικρινείς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρόλο που δεν προσέχετε ιδιαιτέρως, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η εμφάνισή σας θα είναι άψογη και έτσι θα πρέπει να τη διατηρήσετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν και εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, να μάχεται για την επιβίωση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση. Οι προσπάθειές σας έρχονται να αποδώσουν, ενώ οι πρακτικές αποφάσεις, ενισχύουν την πρόοδό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα έσοδα σας και γενικότερα τα υλικά αγαθά, παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρόλο που επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά.
 
ΙΧΘΥΣ: Ο διάλογος θα είναι η καλύτερη μέθοδος σε κάθε περίπτωση για να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει, ενώ οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα πρέπει να είναι από κοινού.