Social Icons

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Σταθεροποιήστε τις σημαντικές σας υποθέσεις και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα στην υγεία σας, αλλά σίγουρα ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση για να είναι δυνατός και να μην έχει στο μέλλον ενοχλήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε τους ήρωες σε κανέναν και να δουλεύετε παραπάνω απ’ ότι μπορεί να αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός.
 
ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση και βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο.
 
ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον. Για να έρθετε σε ισορροπία, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, θα σας δώσουν ευκαιρίες να εξελιχθείτε. Μην επιτρέψετε σε κάποιους επιτήδειους να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε.