Social Icons

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Όταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις. Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας για να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα. Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε, εντοπίζονται στην ασυνεννοησία μέσα στις σχέσεις σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά.
 
ΛΕΩΝ: Αποφύγετε ξεροκεφαλιές και περίεργες αντιδράσεις, για να μην περιπέσετε σε αντιφάσεις. Κάντε τα αρνητικά θετικά, με διπλωματία, εξυπνάδα και κυρίως με έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαφές σας θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας και αυτό είναι σημαντικό. Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνει, κάνουν θαύματα σε αυτά που θέλετε να πετύχετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Έντονη δραστηριότητα θα αποκτήσει η καθημερινή σας ζωή. Η διάθεση να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή σε πολλούς τομείς της ζωή σας, θα σας αναστατώνει ευχάριστα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εμφανίζονται όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να άγχεστε λιγότερο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρειάζεστε χρόνο για να δημιουργήσετε νέες βάσεις και υποδομές. Θα κάνετε καινούριες επαγγελματικές διασυνδέσεις, που κάποιες θα δώσουν νέες συνεργασίες.
 
ΙΧΘΥΣ: Το άγχος και το στρες θα σας καθηλώνει στα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να μη βλέπετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν.