Social Icons

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Αποδράστε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν -έναν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες. Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν.
 
ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιοδήποτε. Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποχρεώσεις που δε σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών, για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Εάν νιώθετε κουρασμένοι η απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα. Για να θεραπευτούν τα τραύματα στην εμπιστοσύνη του, χρειάζονται προσπάθειες από την πλευρά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδεχθείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε. Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, για να μπορέσετε να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας.