Social Icons

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Κυριακή 4 έως 10/8/24

ΚΡΙΟΣ:
Ευτυχώς ο τρόπος που θα σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου. Κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βάλτε κάποια αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στο χρόνο. Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να τους πείσετε. Οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα είναι αρκετά καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν αρκεί να είστε ευρηματικοί. Μη βιαστείτε να αποχωρήσετε από τη σχέση και να διεκδικήσετε κάποιο νέο πρόσωπο, γιατί δεν μπορείτε ακόμα να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Αναλύστε καλύτερα τα στοιχεία που πιστεύετε ότι σας σπρώχνουν στο χωρισμό και ίσως ανακαλύψετε ότι εσείς είστε ο κύριος φταίχτης που η σχέση σας έχασε το ενδιαφέρον της.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα ασχοληθείτε και να μην παραλείπετε. Η κούραση σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση. Προτιμήστε από το να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναλώνεστε μόνοι σας σε υπαρξιακά προβλήματα, να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας, χωρίς να κρατάτε επικριτική στάση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν είστε απολύτως σίγουροι ότι η καθημερινή ρουτίνα εισέβαλλε στη ζωή σας και η σχέση σας έχει χάσει τη γοητεία σας χωρίς να υπάρχει επιστροφή, δώστε τέλος. Εάν όμως ακόμα ταλαντεύεστε για το τι πρέπει να κάνετε αφήστε τα χρονικά περιθώρια για να σκεφτείτε καλύτερα πριν πράξετε. Βεβιασμένες ή σπασμωδικές κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν αλλά αντιθέτως θα σας πληγώσουν, αφού μετά το τέλος η απογοήτευση που θα νιώσετε θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα.
 
ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε κάτι καινούριο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε. Ακόμα και αν δυσκολευτείτε στο τέλος θα φτάσετε στο στόχο σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούρια έξοδα. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους. Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείται την προσοχή των άλλων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να επικοινωνήσετε με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σας σχέση που έχει υποστεί φθορά, αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας πιο καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας. Εάν αντιληφθείτε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό σας χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δε θα λείψουν. Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια. Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρχουν για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή, παρόλο που δε θα λείψουν ούτε το άγχος, ούτε η κατανάλωση δυνάμεων. Να είστε ευέλικτοι στους ρόλους που θα σας ζητηθούν να παίξετε οι συνεργάτες σας, ώστε να μην μπερδευτείτε με καταστάσεις. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσει από οικονομικές αναποδιές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα κληθείτε  μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κερδίσετε. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις στις επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας. Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι δεν έχετε να πείτε τίποτα με το σύντροφό σας και θεωρείται πως δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας, αλλά ούτε συμμερίζεται τις ανησυχίες σας. Διατηρείστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το χτες ή απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χαλάτε την ψυχολογική διάθεση του συντρόφου σας προβάλλοντας αφορμές που δεν ευσταθούν, γιατί εκτός του ότι εξαντλείται την υπομονή του, τον πληγώνετε και τον αναγκάζετε να επανεξετάζει τη σχέση σας. Πιστέψτε στο ένστικτό σας που σας φωνάζει πως αυτή η σχέση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Θα έχετε στη διάθεσή σας αρκετό χρόνο, προκειμένου να ξανασκεφτείτε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αλλά και να αφήσετε τα περιθώρια σε περίπτωση που για κάποια πράγματα αλλάξετε γνώμη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κατηγορείτε το ταίρι σας για τα ελαττώματά του, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σας. Για να τον κρίνετε, θα πρέπει να δεχτείτε και τα δικά του σχόλια. Εξάλλου, τα προβλήματα ανάμεσά σας δημιουργούνται εξαιτίας της αστάθειάς σας στα αυτά που λέτε. Εάν κάποιες στιγμές ο σύντροφός σας δεν έχει διάθεση για παιχνίδια, ούτε μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό σας, δε σημαίνει ότι δε σας αγαπάει. Απλά τον απασχολούν θέματα καθημερινότητας και εργασίας, οπότε μη βιαστείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας και να αναζητήσετε καινούριους ερωτικούς δρόμους.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να συναγωνιστείτε επαγγελματικά με το ταίρι σας, γιατί θα προκαλέσετε εντάσεις, θα αμφισβητηθεί ο ρόλος σας και θα αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ξεφύγετε από άρρωστες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Εφαρμόστε μια τακτική περισσότερο δυναμική στη σχέση σας για να απομακρυνθείτε από δύσκολες καταστάσεις. Η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε το σύντροφό σας και η ικανότητα να βλέπετε τις προοπτικές της σχέσης σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.