Social Icons

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι πολλές έννοιες που έχετε δε σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας. Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να λυθούν τα εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζονται μπαλώματα, αλλά ριζικές λύσεις. Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας.
 
ΛΕΩΝ: Από ανασφάλεια και από την απογοήτευση που νιώθετε, μη σπαταλάτε χρήματα. Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά.
 
ΖΥΓΟΣ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ότι δεν αποδίδει. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική σας προβολή, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε, φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δε φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κρίση.
 
ΙΧΘΥΣ: Δείτε τα αποτελέσματα τω ν ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μιας και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις.