Social Icons

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Όλες οι αποφάσεις είναι δικιές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης, θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στον ίδιο μήκος κύματος με εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις. Οι λεπτομέρειες θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα προσδιορίσουν την ποιότητα της κάθε μίας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις επαγγελματικές σας χρειάζεται να διατηρήσετε μια άψογη στάση, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν και οι μελλοντικές σας συνεργασίες.
 
ΛΕΩΝ: Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε της όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης συντροφιά με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και παράλληλα με την ευχαρίστηση που θα νιώσετε, αυξήστε και τις κοινωνικές σας επαφές.
 
ΖΥΓΟΣ: Μια που θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε εργασιακό επίπεδο, σκεφτείτε σοβαρά και μια νέα παροχή υπηρεσιών που παρουσιάζει ζήτηση και αποφέρει κέρδος.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το επαγγελματικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, προσφέροντάς σας συνεργασίες με εγγυήσεις για το μέλλον και σωστές βάσεις για την εξέλιξή σας στο χώρο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συνειδητή σας προσπάθεια να αναπτύξετε τις σχέσεις σας, θα επιφέρει έντονη δραστηριότητα, συζητήσεις και πολύ καλή και αποδοτική επικοινωνία.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε έμφαση στους άλλους, αναζητώντας την παρουσία τους τις ελάχιστες στιγμές που δε θα βρίσκονται κοντά σας, για να ωφελήσετε περισσότερο τις συναισθηματικές σας σχέσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να περάσει το δικό σας, κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε για αυτήν.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οργανωθείτε και συντονιστείτε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια.