Social Icons

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών, θα φέρουν στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη. Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν. Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική σας απόδοση θα φτάσει στο μάξιμουμ. Η διάθεση και η ετοιμότητά σας, θα αποτρέψει οποιονδήποτε θελήσει να σας ρίξει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεώστε κάθε τι που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό σας τομέα και ανεβάστε το ηθικό σας. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, πρέπει να πάρετε κάποια επαγγελματικά ρίσκα.
 
ΛΕΩΝ: Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις. Οι ευκαιρίες του εργασιακού σας χώρου, σας ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Αναδείξτε τα πραγματικά σας ταλέντα και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά. Ανακαλύψτε από τι σας δημιουργούνται αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ότι σας ταλαιπωρεί.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα. Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα. Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε ότι αφορά επαγγελματικές σας συμφωνίες, ερευνήστε κάθε τους πτυχή πριν αποφασίσετε. Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμα είναι πολλά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα. Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα. Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις.