Social Icons

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Κυριακή 15 έως 21/9/24

ΚΡΙΟΣ:
Για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο λογικά και να λειτουργείτε με ψυχραιμία. Θα πάρετε ολοκάθαρα τα μηνύματα για το που σας συμφέρει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας. Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια προς την ιεραρχία στον εργασιακό χώρο, αρκεί να αυξήσετε την εργασιακή σας απόδοση, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας. Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δε θα είναι τυχαία, αφού δουλέψατε αρκετά για να το πετύχετε.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Μην πάρετε αψήφιστα λόγια φίλων σας που προσπαθούν να σας σώσουν από μια περίεργη κατάσταση. Βάλτε μπροστά την πείρα σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε σε ένα επαγγελματικό σας θέμα, ζητήστε τη βοήθεια στενού σας συνεργάτη.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2025

2025… Νέα χρονιά έρχεται και αναρωτιέστε αν θα φέρει ευτυχία και ευημερία στη ζωή σας. Η απάντηση είναι πως ναι, αφού θα φέρει και μια νέα ευκαιρία σε όλους για να ξαναρχίσετε τη ζωή σας, νέα επιτεύγματα, ελπίδες και όνειρα, ευκαιρίες στην καριέρα, την εκπαίδευση, το γάμο, τα οικονομικά, την υγεία, την αγάπη και συνεχείς αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή.

ΚΡΙΟΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μια χρονιά αγάπης και επαγγελματικής άνθησης αναμένεται να είναι το
2025 για εσάς τους Κριούς, γεμάτη ευκαιρίες και συναρπαστικές προκλήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής. Με το πάθος και την ενεργητικότητα που σας χαρακτηρίζουν, θα βιώσετε έντονες ερωτικές σχέσεις και νέες επαγγελματικές επιτυχίες, ενώ ταυτόχρονα να περιμένετε καινούριες προοπτικές στον τομέα της καριέρας και της οικονομικής ευημερίας.

ΤΑΥΡΟΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2025 προδιαγράφεται ως ένα έτος γεμάτο ευκαιρίες και αντιθέσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Όπως κάθε χρονιά, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ευχάριστες στιγμές αλλά και προκλήσεις, που θα απαιτήσουν προσοχή και αποφασιστικότητα. Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, ενώ τα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα διαμορφώσουν τη μετέπειτα πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το  2025 θα έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε το μέλλον σας όπως το επιθυμείτε, με βοηθό σας ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον. Θα ζήσετε μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις, με αρκετές πλανητικές επιρροές εξαιρετικά ευνοϊκές, που θα δώσουν ώθηση για πρόοδο σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2025 προμηνύεται μια συναρπαστική χρονιά, καθώς οι αστρολογικές προβλέψεις φέρνουν αισιοδοξία και πολλές ευκαιρίες. Με το Δία να περνάει στο ζώδιό σας στα μισά της χρονιάς, να περιμένετε προσωπική και επαγγελματική πρόοδο. Η επιμέλεια και η συγκέντρωση στους στόχους σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα, ενώ τα οικονομικά και οι σχέσεις θα βρεθούν σε φάση σταθερότητας και ανάπτυξης.

ΛΕΩΝ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2025 προμηνύεται γεμάτο ευκαιρίες, προκλήσεις και συναρπαστικές εξελίξεις για εσάς που είστε ένα από τα πιο δυναμικά και φωτεινά ζώδια, γνωστοί για την αποφασιστικότητα, την αυτοπεποίθηση και την ικανότητά σας να ξεχωρίζετε σε ότι κι αν κάνουν. Το 2025 θα δοκιμάσει αυτές τις αρετές με διάφορους τρόπους, προσφέροντας παράλληλα μοναδικές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2025 προμηνύεται ως μια εξαιρετικά θετική χρονιά για εσάς, γεμάτη με σημαντικές ευκαιρίες και προκλήσεις που θα σας οδηγήσουν στην εξέλιξη και την ευημερία. Με τις πλανητικές επιρροές να ευνοούν τόσο την επαγγελματική σας ανάπτυξη, όσο και την προσωπική σας ζωή που θα ακτινοβολεί αρμονία, σας υπόσχεται να είναι γεμάτο από εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές.

ΖΥΓΟΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Νέα χρονιά ξεκινάει και θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα εάν θέλετε φέτος να πετύχετε. Η ειλικρίνεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, οπότε βάλτε την στη ζωή σας ως ρουτίνα. Μπορεί το ξεκίνημα του 2025 να σας κρατήσει μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω αυξημένων επαγγελματικών δεσμεύσεων, αλλά η συνέχεια θα σας αποζημιώσει σε όλους τους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2025 φέρνει μια σειρά από προκλήσεις και ευκαιρίες, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον έτος είτε πρόκειται για την επαγγελματική σταδιοδρομία, τα οικονομικά και την οικογενειακή ζωή ή την προσωπική υγεία.
 
Θα κληθείτε να αναμετρηθείτε με διάφορες καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα και την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε στις αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δέστε τις ζώνες σας γιατί το 2025 θα δοκιμάσει τα όριά σας, θα επεκτείνει τους ορίζοντές σας και θα σας προκαλέσει να συνεχίσετε με έναν τρόπο που δεν έχετε ξαναζήσει. Ότι θα συμβαίνει γύρω σας θα πυροδοτήσει την ενέργεια σας και θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι θα διασχίσετε. Αν ανυπομονείτε για ελευθερία, τότε αυτή η χρονιά είναι η ευκαιρία σας να απελευθερωθείτε από περιορισμούς, να ακολουθήσετε τα πιο τολμηρά σας όνειρα και να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2025 σας υπόσχεται να είναι μια μεταμορφωτική και βαθιά ανταποδοτική χρονιά για εσάς, που θα σας προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής προόδου και διαρκών επιτευγμάτων. Ετοιμαστείτε να αξιοποιήσετε την ακλόνητη αποφασιστικότητά σας, τον πρακτικό τρόπο σκέψης σας και τις έμφυτες ηγετικές σας ικανότητες για να χτίσετε ένα όμορφο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2025 προμηνύεται ως μια χρονιά με μεικτές εμπειρίες για εσάς, καθώς οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν αλλαγές, προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε τη χρονιά με υπομονή και αυτοέλεγχο, καθώς η τύχη σας θα κυμανθεί σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΕΙΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2025 προβλέπεται να είναι μια εκπληκτική χρονιά, με ανάπτυξη και επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γεμάτη ενέργεια και μεταμορφωτικές εμπειρίες. Θα βρεθείτε βυθισμένοι σε ένα κύμα ενεργειών που θα σας προσκαλέσουν να αναδείξετε την ευαισθησία σας, να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με θάρρος και δημιουργικότητα.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί θα σας φανεί περίεργο που δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό. Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και ίσως στενοχωρηθείτε, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε απαραίτητα παρέα με ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα. Καλύψτε το συντομότερο δυνατό οικονομικές σας ατασθαλίες πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Ο ρεαλισμός κρίνεται επιβεβλημένος όσο αφορά τις επιλογές που θα κάνετε, όπως και ο ανοιχτός νους, ο οποίος διαβλέπει τις βαθύτερες προοπτικές και τα τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα, έχει κουράσει το σύντροφό σας.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Επεκτείνετε η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις. Αποδεχθείτε τις αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας. Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων.
 
ΛΕΩΝ: Η υπερβολική ενέργεια που σπαταλάτε ανούσια, η άγνοια κινδύνου και η έλλειψη μέτρου σε ότι κάνετε, θα σας κουράσει αρκετά και θα καταβάλλει τον οργανισμό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πολλά ρίσκα κρύβουν και πολλούς κινδύνους, που δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε από καμία άποψη και οι επιπτώσεις των λαθών θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα ανακαλύψετε πως κάποιες πλευρές της εργασίας σας μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο προς όφελός σας και κάποιες άλλες θα χρειάζονται περισσότερη τόνωση και σταθεροποίηση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τη μάχη της επικράτησης στον εργασιακό σας χώρο και ψάξτε από πού μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες, για να μην πηγαίνουν τα σχέδιά σας δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να επιτύχετε καλές συνεργασίες, προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, τα έσοδά σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε κάθε οικονομική σας εκκρεμότητα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανανέωσή σας θα έχει να κάνει με την επαγγελματική και κοινωνική σας υπόσταση, αλλά και τις προοπτικές που θα εμφανιστούν μέσα από αυτές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ακόμα διερωτάστε αν το μέλλον ευνοεί τις προσπάθειές σας, τότε η απάντηση είναι μία και είναι καταφατική. Σπουδαίο ρόλο θα παίξει η σωστή διάκριση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες που έχετε και τις ουτοπίες.
 
ΙΧΘΥΣ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς, για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα αντέχουν στο χρόνο.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μη τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας. Εντοπίστε τα αδύνατά σας σημεία για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Διώξτε από τη σχέση σας ότι είναι άχρηστο, ότι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις κοινές σας επιθυμίες.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Κυριακή 8 έως 14/9/24

ΚΡΙΟΣ:
Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε περισσότερο για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας. Παρόλο που ο ρομαντισμός θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίζετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στο σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα. Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως, δε θα πάθετε τίποτα αν του κάνετε έστω για μια φορά το χατίρι.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Όσοι έχετε αφήσει πίσω μια σχέση θα μπορέσετε να ανακάμψετε ψυχικά και πρακτικά, γιατί εκκρεμότητες που είχαν προκύψει θα τακτοποιηθούν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε και τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν για να υπάρξει ομαλή συνέχεια.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δεν είναι ότι καλύτερο να αποφασίσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Καινούριες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Ξαναπροσαρμόστε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δεν αποκλείεται να αντιδράσετε, καθώς θα υποπτευθείτε πως υπάρχουν σκοπιμότητες και θα πρέπει να δώσετε μάχη, προκειμένου να αιτιολογήσετε την αποχή σας ή να προκαλέσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας, να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να συμφιλιώσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δουλέψτε αποκλειστικά με τους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες. Όταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Παρά τις γενικές δυσκολίες που θα προκύψουν, με προνοητικότητα τα προβλήματα θα βρίσκουν τη λύση τους, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δείξτε τα κρυφά σας ταλέντα και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας. Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει, το συντομότερο δυνατόν. Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα. Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας έχει κουράσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και στα ίδια και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2024

ΚΡΙΟΣ:
Στις 10 με τον Ερμή να περνάει στην Παρθένο, δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο. Θα ευνοηθούν συναισθηματικά παιχνίδια και φλερτ και δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να χτυπήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου και να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Βγείτε έξω και κάντε καινούριες γνωριμίες, γιατί ίσως μέσα σε αυτές να βρίσκεται το άτομο που περιμένατε χρόνια. Θα είναι άδικο για εσάς να πέσετε σε παγίδες ή διλήμματα που δεν ευσταθούν, μόνο και μόνο επειδή δε θα σκέφτεστε καθαρά.