Social Icons

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Επεκτείνετε η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις. Αποδεχθείτε τις αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας. Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων.
 
ΛΕΩΝ: Η υπερβολική ενέργεια που σπαταλάτε ανούσια, η άγνοια κινδύνου και η έλλειψη μέτρου σε ότι κάνετε, θα σας κουράσει αρκετά και θα καταβάλλει τον οργανισμό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πολλά ρίσκα κρύβουν και πολλούς κινδύνους, που δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε από καμία άποψη και οι επιπτώσεις των λαθών θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα ανακαλύψετε πως κάποιες πλευρές της εργασίας σας μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο προς όφελός σας και κάποιες άλλες θα χρειάζονται περισσότερη τόνωση και σταθεροποίηση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τη μάχη της επικράτησης στον εργασιακό σας χώρο και ψάξτε από πού μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες, για να μην πηγαίνουν τα σχέδιά σας δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να επιτύχετε καλές συνεργασίες, προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, τα έσοδά σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε κάθε οικονομική σας εκκρεμότητα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανανέωσή σας θα έχει να κάνει με την επαγγελματική και κοινωνική σας υπόσταση, αλλά και τις προοπτικές που θα εμφανιστούν μέσα από αυτές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ακόμα διερωτάστε αν το μέλλον ευνοεί τις προσπάθειές σας, τότε η απάντηση είναι μία και είναι καταφατική. Σπουδαίο ρόλο θα παίξει η σωστή διάκριση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες που έχετε και τις ουτοπίες.
 
ΙΧΘΥΣ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς, για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα αντέχουν στο χρόνο.