Social Icons

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού θα είστε σε κατάσταση σύγχυσης.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει και η ρομαντική πλευρά της ζωής, γι’ αυτό μη τα βλέπετε όλα μόνο ρεαλιστικά. Χαλαρώστε μια που οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει μία-μία και τακτοποιούνται.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Μη φτάσετε στα άκρα γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στους στενούς σας συνεργάτες αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε. Σπάστε τον τοίχο που σας κάνουν να φαίνεστε απρόσιτοι και δώστε περιθώρια στους γύρω σας να σας καταλάβουν.
 
ΛΕΩΝ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζήστε ότι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν. Ρυθμίστε τα προσωπικά και εργασιακά σας θέματα και μετά προχωρήστε.
 
ΖΥΓΟΣ: Το μεγαλύτερο σας λάθος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μη βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω δε σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας, σας φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σας δημιουργούν προβλήματα. Εξηγήστε στους γύρω σας τι ζητάτε και ρωτήστε τους ευθέως εάν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, γιατί έχετε τη δύναμη να καθιερωθείτε. Αξιοποιήστε θετικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Μια εκδρομή θα ανεβάσει αρκετά το ηθικό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε αγορές και σπατάλες που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Για να μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας, πρέπει να τις διαπραγματευτείτε δυναμικά.
 
ΙΧΘΥΣ: Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει. Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων.