Social Icons

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσετε. Δώστε αγάπη στο σύντροφό σας γιατί σας έχει ανάγκη και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις για να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας εάν σκέφτεστε θετικά. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στο χώρο για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας.
 
ΛΕΩΝ: Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν. Ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά στηρίξτε τους. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να συντηρηθούν τα πιστεύω σας αμετακίνητα.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε κανένα περιθώρια στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Για να μην εκνευριστείτε κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντοπίστε νέα σχέδια και καταστρώστε νέα σχέδια βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους. Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δε θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβείτε σε διαπραγματεύσεις το δεύτερο μισό του μήνα για να τελειώσετε γρήγορα αυτό που επιδιώκετε χωρίς καθυστερήσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.