Social Icons

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η επικοινωνία, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες σε συνδυασμό με καινούριες γνωριμίες και προτάσεις θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας αλλά και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκούντως εξοπλισμένοι και ικανοί ώστε να προσπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν σε κάποιες από τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις εργασιακές και κοινωνικές σας σχέσεις.
 
ΛΕΩΝ: Σε συναισθηματικό επίπεδο ξέρετε πολύ καλά τι να περιμένετε και τι σας συμφέρει να κάνετε, αφού ότι ήταν να φανεί καλό ή δύσκολο έχει ήδη προσδιοριστεί.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλικές σας σχέσεις θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι.
 
ΖΥΓΟΣ: Αντιξοότητες θα υπάρχουν, αλλά οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε τα επαγγελματικά σας προσόντα, θα σας βγάλουν νικητές ακόμα και αν βρεθείτε σε περιπτώσεις ανταγωνισμού.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ότι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποιοι «πονοκέφαλοι» στον εργασιακό σας χώρο, αλλά να είστε σίγουροι πως με ότι καταπιαστείτε θα σας βγει σε καλό.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος είτε θα έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δε θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους.
 
ΙΧΘΥΣ: Η μέρα θα σας δώσει τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά.