Social Icons

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα. Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας έχει κουράσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και στα ίδια και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Καινούρια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνετε η κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες που στην αρχή τους δε θα δείτε το τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρεμούν κάπως τα πράγματα και η έμπνευση σας αρχίζει να δουλεύει σε άριστο επίπεδο, ενώ μαζί  με αυτήν μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας που έτσι κι αλλιώς δε σας είχε εγκαταλείψει, αλλά απλά είχε αποκοιμηθεί.
 
ΛΕΩΝ: Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί υ υπερβολή θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει τις περισσότερες κινήσεις σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιο ωφέλιμο για εσάς είναι να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των επιθυμιών και των στόχων σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει τα πραγματικά πρέπει και θέλω σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Επειδή δε θα σας λείψουν οι τάσεις ανεξαρτησίας, δε θα σταματήσετε να έχετε ευχάριστες συναναστροφές με φίλους, αλλά και να συνάπτετε νέες φιλίες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αλλάζετε γνώμη αναλόγως τα κέφια σας και προπαντός μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν τους έχετε ανάγκη, γιατί κινδυνεύετε να κριθείτε αναξιόπιστοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχει και το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά και δε σας έχουν επιστρέψει ή μέχρι και χρήματα που δεν περιμένατε να εισπράξετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μάχη για τα συμφέροντα και την επικράτηση, ο ανταγωνισμός και οι ανακατατάξεις θα είναι αρκετά έντονες, όμως, η τύχη δε σας εγκαταλείπει.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δε θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Η καλύτερη συντροφιά για τις ώρες που δε θέλετε να είστε μόνοι θα είναι τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι άτομα που περνούν περιστασιακά από τη ζωή σας.