Social Icons

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Οκτώβριος... 

Στις 2 πραγματοποιείται δακτυλοειδής έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Ζυγό, να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις οι περισσότερες ευχάριστες που θα σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και πορείας σε κάποια θέματα. Συλλέξτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τα μελλοντικά σας σχέδια και μην είστε αδιάφοροι απέναντι σε άτομα που είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν. Ακούστε τη γνώμη αγαπημένων προσώπων που εμπιστεύεστε, αλλά πράξτε σύμφωνα με το τι ταιριάζει στο χαρακτήρα αλλά και τη διαίσθησή σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ((Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).
 
Στις 4 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα ιδανική για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.
 
Στις 6 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο.
 
Στις 8 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, αυξάνει τη γοητεία και τον ερωτισμό ενισχύοντας σας την πειθώ σας προς τους άλλους. Ο Ερμής στο Ζυγό σε τρίγωνο με το Δία στους Διδύμους, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις.
 
Στις 10 ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά ιδέες, απόψεις και γενικά να αποσυντονίζεστε σε στοχευόμενες δράσεις. Οι προσπάθειές σας είτε μικρές, είτε μεγάλες, δε θα φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αποφύγετε να μπερδευτείτε με πολλές πληροφορίες και αρκεστείτε σε ότι έχετε και αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, ώστε μέχρι να υπάρξει ισορροπία να μην έχετε γυρίσει στην αρχή.
 
Στις 11 ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, θα φέρει μεγάλες και ανατρεπτικές αλλαγές. Θα δείτε σχέδια να αλλάζουν ουσιαστικά και να μεταμορφώνονται από εξωτερικές παρεμβολές, γεγονός που θα σας ταρακουνήσει και θα σας ωθήσει να λάβετε μέτρα και να θέσετε όρια και κανόνες. Βάλτε τάξη σε ότι συμβαίνει γύρω σας, καθώς η πειθαρχία που θα δείξετε θα είναι σωτήρια για τα μελλοντικά σας σχέδια. Απομακρύνετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους που ρουφάνε την ενέργειά σας, δημιουργώντας έναν νέο κοινωνικό κύκλο.
 
Στις 14 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό.
 
Στις 16 με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.


Στις 17 η Πανσέληνος στον Κριό, θα σας δοκιμάσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε  λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).
 
Στις 18 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας.
 
Στις 22 με τον Ερμή στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο. Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις.


Στις 25 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, απαιτεί να δείξτε υπευθυνότητα, να διευρύνετε τον τρόπο σκέψης σας και να απελευθερωθείτε από προκλήσεις που σας πάνε ένα βήμα πίσω.
 
Στις 28 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αυξάνει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση βοηθώντας σας να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, θα δημιουργήσει ανασφάλειες στα επαγγελματικά και συναισθηματικά σας ζητήματα. Ο φόβος της αποτυχίας και της απόρριψης θα σας καθιστά αδύναμους να πάρετε αποφάσεις.
 
Στις 30 ο Ερμής στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό
σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.