Social Icons

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΙΧΘΕΙΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το 2025 προβλέπεται να είναι μια εκπληκτική χρονιά, με ανάπτυξη και επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γεμάτη ενέργεια και μεταμορφωτικές εμπειρίες. Θα βρεθείτε βυθισμένοι σε ένα κύμα ενεργειών που θα σας προσκαλέσουν να αναδείξετε την ευαισθησία σας, να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με θάρρος και δημιουργικότητα.
 
Η χρονιά υπόσχεται ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, από την καριέρα μέχρι τις προσωπικές σχέσεις, καθώς και την πνευματική σας πορεία. Θα πάρετε νέες και σημαντικές αποφάσεις, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος, ενώ θα έχετε και άπλετη υποστήριξη που θα βοηθήσει στην επίτευξη στόχων που θα σχετίζονται με την εργασία, από τα μεγαλύτερα άτομα της οικογένειά σας, ιδιαίτερα στο τελευταίο μέρος του έτους.
 
Οι οικονομικές συνθήκες που θα επικρατούν φαίνεται να ευνοούν την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση προκλήσεων. Η οικονομική πρόοδος που θα υπάρχει θα είναι ικανή να αντιμετωπίσει εμπόδια και τα έσοδά σας θα βελτιωθούν σημαντικά από τον Ιούλιο και μετά. Αυτή η βελτίωση στα εισοδήματά σας θα προσφέρει νέες ευκαιρίες για επενδύσεις, αύξηση της αποταμίευσης και ενίσχυση της χρηματοοικονομικής σας σταθερότητας. Είναι μια εξαιρετική χρονιά για να αξιοποιήσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες και να θέσετε τα θεμέλια για ένα ασφαλές και ευημερούν μέλλον.
 
Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα υπάρχει μια αίσθηση αρμονίας και ευτυχίας, ωστόσο, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα που θα ταράξουν την προσωπική σας ισορροπία και υγεία, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο. Παρόλα αυτά το 2025, σας υπόσχεται ένα φωτεινό μέλλον με πολλές κοινωνικές δραστηριότητες,
 
Η χρονιά είναι ιδανική για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και να εξερευνήσετε νέα μέρη, οπότε αποδεχθείτε ταξιδιωτικές ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν.
                                    
 
 
Σχέσεις & Έρωτας
Το 2025 θα είναι γεμάτο ρομαντισμό και συναισθηματικές ανατροπές, ενώ οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά έντονες και θα χρειαστεί να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς θα είναι πιο ανάλαφρο, το δεύτερο θα χρειαστεί να κάνετε ανανεωτικές και τονωτικές ενέσεις στις σχέσεις σας, το τρίτο η αγάπη θα ανθίζει και το τέταρτο τρίμηνο και τελευταίο ο έρωτας θα είναι στο αποκορύφωμά του.
Όσοι είστε δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας με την έκλειψη Ηλίου τον Μάρτιο να φέρνει αλλαγές που θα οδηγήσουν σε μια πιο ικανοποιητική σχέση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε μια οικογένεια και να βρείτε ένα καλό σπίτι μια που θα έχετε πολλές ευκαιρίες γι’ αυτό. Όσοι παραμένετε ελεύθεροι, θα αρχίσετε να έλκεστε από συντρόφους που θα εκτιμούν την ευαισθησία και την καλλιτεχνική σας φύση, ωστόσο, πρέπει να προσέχετε και να μην εξιδανικεύετε υπερβολικά τις σχέσεις σας. Βέβαια, ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε τη ρομαντική πλευρά σας ενισχύοντας το φυσικό σας μαγνητισμό, ώστε να διευκολύνετε την προσέλκυση συντρόφων που εκτιμούν την ευαισθησία. Ωστόσο, φροντίστε να μην γίνετε πολύ ιδεαλιστές, καθώς η προσωπική ανάπτυξη απαιτεί συχνά έναν ορισμένο βαθμό υγιών ορίων και αγάπης για τον εαυτό σας.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Η επαγγελματική πρόοδος μπορεί να φαίνεται δύσκολη στην αρχή της χρονιάς, μια που θα υπάρχουν πολλές προκλήσεις που θα εμποδίζουν να ολοκληρώσετε τα έργα σας. Ακόμη και η επιμέλειά σας μπορεί να μην αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, οπότε το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να προσπαθείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες με την επιμονή σας.
Τα πράγματα θα βελτιωθούν γρήγορα μετά τον Μάιο, που θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας για την επίτευξη των στόχων σας, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις.
Αγκαλιάστε τα δημιουργικά σας ταλέντα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη καριέρας, επιχειρηματικά εγχειρήματα και αυξημένες εισοδηματικές ροές. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να ακολουθήσετε ένα έργο που ευθυγραμμίζεται με την επιθυμία σας για δημιουργική έκφραση, το 2025 θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σας. Προσεγγίστε τα σχέδιά σας με ένα καλά μελετημένο σχέδιο και πλοηγηθείτε στην άμπωτη και τη ροή της έμπνευσης.
Επενδύστε σε σταθερές πηγές και εξερευνήστε μη συμβατικές ροές εσόδων. Αν και η ροή χρημάτων θα είναι καλή, τα έξοδα μέχρι και τον Απρίλιο θα είναι πολλά. Μετά το Μάιο θα παρουσιαστούν καλές οικονομικές προοπτικές. Η χρονιά υπόσχεται αφθονία και δυνατότητες για αυξημένο πλούτο, ιδιαίτερα από τον Ιούλιο και μετά.
 
Υγεία
Η ψυχική σας υγεία θα αποκατασταθεί μέσω της ξεκούρασης και της χαλάρωσης. Φέτος επιβάλλεται να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να μην αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα υγείας. Οι πρώτοι έξι μήνες  θα είναι αρκετά πιεστικοί, γεγονός που θα φέρει πτώση ψυχολογική και ίσως χρειαστείτε ιατρική φροντίδα. Σίγουρα θα δυσκολευτείτε να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής και φυσικής κατάστασης, εξαιτίας του άγχους και της ανασφάλειας που θα νιώθετε. Από τον Ιούλιο και μέχρι το τέλος της χρονιάς, η υγεία και η φυσική σας κατάσταση θα βελτιωθούν σημαντικά.
 

Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Οι πλανητικές επιρροές θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε νέα άτομα ή χρήματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ια είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί.
Φεβρουάριος: Θα δημιουργηθούν αναταραχές στη ζωή σας, αλλά ο οικονομικός σας τομέας θα είναι εξαιρετικός και η επαγγελματική πρόοδος εντυπωσιακή.
Μάρτιος: Θα υπάρχει πλανητική βοήθεια για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, οπότε εσείς εστιάστε στη βελτίωση της οικογενειακής και συναισθηματικής σας ζωής.
Απρίλιος: Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, σε αντίθεση με τον οικονομικό σας τομέα που θα έχει βελτίωση.
Μάιος: Το πλανητικό σκηνικό θα σταθεί χορηγός σας στην επαγγελματική σας πρόοδο, αλλά θα χρειαστείτε περισσότερη προσπάθεια για να διατηρήσετε ευτυχισμένο το ταίρι σας.
Ιούνιος: Οι οικογενειακές σχέσεις μπορούν να γίνουν αρμονικές αν επιδιώξετε σωστή τακτική. Η επαγγελματική σας ανάπτυξη θα είναι εξασφαλισμένη.
Ιούλιος: Επιβάλλεται να δείξετε προσοχή και διατηρήσετε αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν κάνοντας τον απαραίτητο προγραμματισμό.
Αύγουστος: Δώστε βαρύτητα στην οικογενειακή σας ευτυχία και τις προσωπικές σας στιγμές. Η σωστή διαχείριση των εσόδων και των εξόδων, θα βοηθήσει στην οικονομική ασφάλεια.
Σεπτέμβριος: Η προσωπική σας ζωή θα κυλάει ευτυχισμένα κι αρμονικά, ενώ επαγγελματικά θα υπάρχει στασιμότητα και μείωση  ευκαιριών.
Οκτώβριος: Το πλανητικό σκηνικό θα προστατεύει τις υψηλότερες φιλοδοξίες σας, ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας ευκολότερα και πιο ευέλικτα.
Νοέμβριος: Η επαγγελματική σας ανάπτυξη θα εξαρτηθεί από την ευελιξία που θα δείξτε και τις αρμονικές σχέσεις που θα διατηρήσετε στον χώρο εργασίας.
Δεκέμβριος: Αναμένονται προβλήματα στον χώρο εργασίας λόγω ασυμφωνίας με συνεργάτες, αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν μέχρι το τέλος του μήνα.
 
Συμβουλή
Μπορεί στην πορεία προς την επιτυχία να συναντήσετε αρκετά εμπόδια, αλλά ακολουθώντας το ένστικτό σας και προχωρώντας μπροστά χωρίς δισταγμό όποτε προκύπτει κάποιο πρόβλημα, θα τα ξεπεράσετε με επιτυχία. Βεβαιωθείτε για τις επιθυμίες σας πριν αρχίσετε να τις κάνετε πράξη.
 
Άντα Λεούση
Βασιλέως Γεωργίου Β13 – Πειραιάς
Τηλ: 2104131584 / 6932232132 / 6971709239
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com