Social Icons

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μια χρονιά αγάπης και επαγγελματικής άνθησης αναμένεται να είναι το
2025 για εσάς τους Κριούς, γεμάτη ευκαιρίες και συναρπαστικές προκλήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής. Με το πάθος και την ενεργητικότητα που σας χαρακτηρίζουν, θα βιώσετε έντονες ερωτικές σχέσεις και νέες επαγγελματικές επιτυχίες, ενώ ταυτόχρονα να περιμένετε καινούριες προοπτικές στον τομέα της καριέρας και της οικονομικής ευημερίας.
 
Από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τέλος Ιουνίου, η ερωτική σας ζωή θα έχει ώθηση για τρέλες και περιπέτειες, ενώ από τον Ιούλιο μέχρι το τέλος θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ισορροπήσετε στις σχέσεις σας και να αναπτύξετε βαθύτερους δεσμούς.
 
Από το τέλος Μαρτίου μέχρι τον Οκτώβριο που ο Ποσειδώνας θα κινείται στο ζώδιό σας, θα είναι πιο έντονη η διαίσθησή σας, ενώ η φαντασία σας θα αυξηθεί σημαντικά. Επειδή θα είστε και ιδιαίτερα συμπονετικοί, καλό είναι να βάλετε όρια στην προβολή του εαυτού σας.
 
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας από τα τέλη Μαΐου έως και τον Αύγουστο, θα πάρετε αρκετά μαθήματα ζωής για το πώς να αντιστέκεστε και να αντιμετωπίζετε προκλήσεις. Σίγουρα θα αισθάνεστε ότι οι επιλογές σας είναι πιο περιορισμένες και θα πρέπει να είστε πολυμήχανοι και δημιουργικοί με ότι έχετε. Είναι μια σημαντική περίοδος για να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αρχίσετε να ρυθμίζετε σωστά τη ζωή σας.
 
Στον επαγγελματικό τομέα θα βρείτε υποστήριξη από τον περίγυρό σας, κυρίως από μέλη της οικογένειας, γεγονός που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και την επιτυχία σας. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε εμπόδια με την ίδια αποφασιστικότητα και επιμονή που σας διακρίνει. Θα υπάρξει και οικονομική ευημερία, με δυνατότητες για αύξηση εισοδήματος και πολυτελείς αγορές.
 
Το 2025 υπόσχεται να είναι μια δυναμική χρονιά, οπότε εσείς που αποζητάτε τη δράση και την ενέργεια, δε θα μείνετε παραπονεμένοι. Βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες στην καθημερινότητά σας, μαθαίνοντας να διαχειρίζεται καλύτερα το άγχος και την ένταση. Η διατήρηση της φυσικής σας αντοχής, θα σας επιτρέψει να ανταπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις.
 
Σχέσεις & Έρωτας
Συγκεντρωθείτε στις σχέσεις σας, σταθεροποιώντας τις υπάρχουσες και δίνοντας χώρο σε καινούριες. Παρόλο που είστε γνωστοί για την ανεξαρτησία και τον ενθουσιασμό που διατηρείτε, η χρονιά θα σας ενθαρρύνει να εμβαθύνετε περισσότερο στις συναισθηματικές σας σχέσεις και να αναζητήσετε την αμοιβαία κατανόηση. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια και πάθος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προσελκύσετε άτομα που μοιράζονται παρόμοιες αξίες με εσάς και να δημιουργήσετε σταθερούς δεσμούς. Η ένταση στα ερωτικά σας θα είναι μεγάλη, οπότε οι προκλήσεις στις σχέσεις θα είναι αναπόφευκτες. Η ικανότητα να κατανοείτε και να προσαρμόζεστε στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Ο σεβασμός και η αμοιβαία κατανόηση θα αποτελέσουν τα θεμέλια για μια ευτυχισμένη συντροφική ζωή. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρχει αρμονία, χαρά και νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Οι σχέσεις με τα οικεία και αγαπημένα πρόσωπα, θα είναι πιο στενές και περισσότερο υποστηρικτικές. Αναπτυχθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, συμμετέχοντας ενεργά σε εκδηλώσεις και καλέσματα που θα ενισχύσουν τη θέση σας.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Η καριέρα σας θα είναι ένας ακόμη τομέας όπου θα λάμψει. Όσοι επιδιώκετε αλλαγές καριέρας θα βρείτε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και πιθανές αλλαγές. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ότι θα αφορά επεκτάσεις ή επενδύσεις, ειδικά κατά το πρώτο τρίμηνο. Ο σωστός προγραμματισμός και η καλή διαχείριση των πόρων σας, θα βοηθήσουν να αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και να διασφαλίσετε σταθερή ανάπτυξη. Τις προκλήσεις που θα δεχθείτε κυρίως από ανταγωνιστές και αντιπάλους στον χώρο εργασίας, θα τις ξεπεράσετε χάρη στην ικανότητά σας να διαχειρίζεστε καταστάσεις πίεσης. Από το δεύτερο τρίμηνο και μετά, η επαγγελματική σας πορεία θα ακολουθήσει ανοδική τάση. Η υποστήριξη από τα μέλη της οικογένειάς σας, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία σας. Θα σας προσφερθούν δυνατότητες ανάπτυξης και καινοτομίας και οι επιτυχίες θα έρχονται μέσα από συνεργασίες. Το 2025 θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας και βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Εκμεταλλευτείτε τους πρώτους μήνες για αποπληρωμή χρεών και εκκαθάριση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν. Η οικονομική σταθερότητα θα σας επιτρέψει να επενδύσετε σε πολυτελή αγαθά και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κληρονομιές ή άλλες ευκαιρίες που θα συμβάλουν στην αύξηση των εσόδων σας. Βρείτε νέους τρόπους να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που θα σας προσφερθούν για να εξασφαλίσετε μια πιο άνετη και ασφαλή οικονομική ζωή.

Υγεία
Θα απολαύσουν μια χρονιά γεμάτη ενέργεια και ευεξία, ώστε να ανταπεξέρχεστε  στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, ενώ και η ψυχική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην υπερβάλετε σε δραστηριότητες που θα εντείνουν το άγχος σας για να μην επηρεαστείτε αρνητικά. Η ενσωμάτωση μεθόδων χαλάρωσης, θα βοηθήσουν να διατηρήσει την ισορροπία σας και να αποφύγει άσχημες επιπτώσεις άγχους. Το 2025 θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της γενικής ευημερίας σας.

 
Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Ο φυσικός σας δυναμισμός θα καταπιεστεί προσωρινά, ωστόσο, η συντροφική ευτυχία μπορεί να επιτευχθεί με ανοιχτή έκφραση συναισθημάτων στον σύντροφό σας.
Φεβρουάριος: Θα ενισχυθούν οι κοινωνικές σας επαφές και θα γίνουν πιο ευχάριστες και πιο ουσιαστικές. Επιπλέον, να αναμένετε ανταμοιβές στον επαγγελματικό τομέα.
Μάρτιος: Θα βρείτε την απαραίτητη ώθηση για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, ενώ τα οικονομικά σας θα βρίσκονται σε εξαιρετικά ικανοποιητικό επίπεδο.
Απρίλιος: Πριν δεσμευτείτε σε μια ερωτική σχέση, καλό είναι να το σκεφτείτε προσεκτικά. Θα υπάρξει απροσδόκητη εισροή χρημάτων που θα δώσει ώθηση στον προϋπολογισμό σας.
Μάιος: Υλοποιήστε τα σχέδιά σας, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε μια υπέροχη και αρμονική σχέση.
Ιούνιος: Κάποιες συγκρούσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, η καριέρα θα σας εξασφαλίσει σταθερή ροή χρημάτων.
Ιούλιος: Οι οικογενειακές σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Η ροή των χρημάτων σας θα παραμείνει σταθερή και ικανοποιητική.
Αύγουστος: Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και δε θα σας λείπει η έμπνευση. Η ευτυχία στη συναισθηματική σας σχέση, θα έρθει μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.
Σεπτέμβριος: Οι σχέσεις αλλά και οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα βρεθούν στο προσκήνιο. Οικονομικά θα λάβετε ώθηση μέσω έξυπνων επενδύσεων.
Οκτώβριος: Η προσωπική σας σχέση θα απαιτήσει προσαρμογές και ευελιξία. Στον τομέα της καριέρας ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και προβλήματα που θα χρειαστούν προσοχή.
Νοέμβριος: Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις θα σας απασχολούν λιγότερο, καθώς αλλαγές καριέρας και αύξηση των οικονομικών σας θα είναι στο επίκεντρο.
Δεκέμβριος: Οι προκλήσεις στο επαγγελματικό μέτωπο θα αντιμετωπιστούν με ευκολία. Ωστόσο, οι σχέσεις σας μπορεί να επηρεαστούν από τις απαιτήσεις της καριέρας, δημιουργώντας μικρές εντάσεις.
 
Συμβουλή
Να είστε πάντα σε εγρήγορση για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, με άφθονο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα και απολαύστε την επιτυχία όταν την κατακτήσετε.
 
Άντα Λεούση
Βασιλέως Γεωργίου Β13 – Πειραιάς
Τηλ: 2104131584 / 6932232132 / 6971709239
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com