Social Icons

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΖΥΓΟΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Νέα χρονιά ξεκινάει και θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα εάν θέλετε φέτος να πετύχετε. Η ειλικρίνεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, οπότε βάλτε την στη ζωή σας ως ρουτίνα. Μπορεί το ξεκίνημα του 2025 να σας κρατήσει μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω αυξημένων επαγγελματικών δεσμεύσεων, αλλά η συνέχεια θα σας αποζημιώσει σε όλους τους τομείς.
 
Θα υπάρχουν άπλετες ευκαιρίες για προσωπική, επαγγελματική και οικονομική ανάπτυξη, ενώ δε θα σας λείψει και η υποστήριξη που χρειάζεται για να πετύχετε στόχους και να απολαύσετε τη ζωή σε όλη της την έκταση.
 
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στην αρχή της χρονιάς, θα καταναλώνουν αρκετό από το χρόνο σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στην οικογένειά σας. Όμως, αυτό δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας, καθώς θα επικρατεί αγάπη και κατανόηση διατηρώντας την αρμονία στο σπίτι. Από τον Απρίλιο οι μεταξύ σας σχέσεις θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και θα λάβετε και την απαραίτητη υποστήριξη για τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξετε περαιτέρω σχέσεις και να ενισχύσετε το κοινωνικό σας δίκτυο.
 
Από τον Ιούνιο θα έχετε αρκετή εύνοια στην επιχειρηματική και επαγγελματική σας εξέλιξη, αυξημένα κέρδη και σημαντική πρόοδο στην καριέρα σας. Κοινωνικές επαφές και γνωριμίες μέσω ατόμων της οικογενείας σας, θα είναι σημαντικές για την εξέλιξή σας. Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, προσδίδοντάς σας σωματική και ψυχική ευεξία.
 
Παρά τις αρχικές συναισθηματικές προκλήσεις στις σχέσεις σας στην αρχή του έτους, η αφοσίωση και οι προσπάθειές σας θα φέρουν μεγαλύτερη κατανόηση και οικειότητα μέχρι τα μέσα του 2025. Θα είστε ικανοποιημένοι με τη σημαντική επαγγελματική ανάπτυξη και αναγνώριση, ενώ τα οικονομικά σας θα βελτιώνονται σταθερά. Μια προσοχή στα έξοδα θα είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε την ισορροπία. Ιδιαίτερα αρμονικά θα είναι τα πράγματα και για τις οικογενειακές σας υποθέσεις, καθώς θα κυριαρχεί η θετική ενέργεια.


Σχέσεις & Έρωτας
Σημαντικές εξελίξεις να περιμένετε στον τομέα της αγάπης και των σχέσεων, καθώς η χρονιά θα ξεκινήσει με έντονες συναισθηματικές εμπειρίες και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Θα βιώσετε δυνατά συναισθήματα, είτε πρόκειται για νέες γνωριμίες και έρωτες, είτε για εξελίξεις σε υπάρχουσες σχέσεις. Μπορεί αυτές οι καταστάσεις να φέρουν μια αναταραχή, αλλά θα οδηγήσουν σε μια βαθύτερη κατανόηση των προσωπικών σχέσεων και επιθυμιών και θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε καλύτερα τι θέλετε από τη ζωή σας σε προσωπικό επίπεδο. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα βιώσετε μεγαλύτερη αρμονία στη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους συντρόφους που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Σχέσεις που θα δημιουργηθούν από τον Απρίλιο θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σταθερότητα, καθώς θα είναι η κατάλληλη περίοδος για σοβαρές γνωριμίες που μπορούν να οδηγήσουν σε μακροχρόνιες σχέσεις. Από τον Ιούνιο και μέχρι τον Σεπτέμβριο κατασταλάξτε και επιβεβαιώστε ποιες σχέσεις θέλετε να διατηρήσετε, καθώς από τον Οκτώβριο θα υπάρχουν προκλήσεις που θα σας μπερδέψουν. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να σκέφτεστε καλά τις αποφάσεις σας, ιδιαίτερα εάν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε οικογένεια.
 
Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Επαγγελματικά η χρονιά θα είναι γεμάτη εναλλαγές, αλλά και σημαντικές προοπτικές για επιτυχία. Ναι μεν θα βρεθείτε μπροστά σε κάποια εμπόδια και προκλήσεις, ιδιαίτερα μέχρι το Μάιο, όπου μέχρι τότε η περίοδος δεν ενδείκνυται για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες ή επέκταση των υφιστάμενων, ωστόσο, θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εστιάσετε στη βελτίωση και την ανάπτυξη των σχεδίων σας. Από τις αρχές Ιούνη και μετά, οι προοπτικές που θα έχετε θα βελτιωθούν αισθητά και θα δείτε την επαγγελματική σας ζωή να απογειώνεται. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό, προσφέροντας σας την απαραίτητη υποστήριξη για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και να προχωρήσετε σε νέα επιτεύγματα. Η αρμονία που θα επικρατεί με τους συνεργάτες σας, αλλά και άτομα κύρους, θα ενισχύσει την επαγγελματική σας σταθερότητα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει φανταστική πρόοδος και θα βιώσετε μια αξιοσημείωτη αύξηση εσόδων. Η ροή χρήματος που θα υπάρχει, θα σας επιτρέψει όχι μόνο να αποταμιεύσετε, αλλά και να επενδύσετε σε αγορές. Από τον Μάιο και μετά, οι επενδύσεις σε ακίνητα ή άλλες μορφές περιουσίας θα είναι ιδιαίτερα επικερδείς, ενώ η οικονομική ευρωστία θα ενισχύσει και τις κοινωνικές και οικογενειακές δραστηριότητες όπου θα έχουν ξεχωριστή θέση στη ζωή σας. Η οικονομική ασφάλεια θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όλες τις στιγμές χωρίς άγχος.

Υγεία
Η υγεία σας σε γενικό επίπεδο θα είναι καλή, με κάποιες ενοχλήσεις στην αρχή της χρονιάς, ιδιαίτερα για εσάς που πάσχετε από χρόνιες παθήσεις. Είναι σημαντικό να είναι προσεκτικοί με θέματα καταχρήσεων και να ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή και ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Το δεύτερο εξάμηνο θα υπάρχει σημαντική βελτίωση της υγείας σας και θα νιώθετε πιο δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια, κάτι που θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αγαπάτε.

 
Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Η ευτυχία στη συναισθηματική σας ζωή θα ενισχυθεί μέσα από αμοιβαίους συμβιβασμούς, ενώ η επαγγελματική πρόοδος θα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα.
Φεβρουάριος: Η οικογενειακή ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για εσάς, και θα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενοποιήσετε και να οργανώσετε τα οικονομικά σας περιουσιακά στοιχεία.
Μάρτιος: Η επαγγελματική σας ανάπτυξη θα είναι στο προσκήνιο, με τη ζωή με τον σύντροφό σας να γίνεται πιο αισθησιακή και γεμάτη πάθος.
Απρίλιος: Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα καθορίσουν την πορεία σας, ενώ θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ολοκληρώσετε ένα οικονομικό έργο που εκκρεμεί.
Μάιος: Νέες φιλίες και εγχειρήματα θα έρθουν στο προσκήνιο και η ερωτική σας ζωή θα γνωρίσει θετικές αλλαγές.
Ιούνιος: Όσοι είστε αδέσμευτοι θα βρείτε τον έρωτα μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ τα χρήματα από κερδοσκοπίες θα ενισχύσουν την οικονομική σας σταθερότητα.
Ιούλιος: Η αρμονία στην προσωπική σας σχέση μπορεί να επιτευχθεί αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε αυτήν, ενώ οικονομικές συμφωνίες θα χρειαστούν προσεκτική μελέτη.
Αύγουστος: Ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σας, ενώ η επαγγελματική σας πρόοδος θα είναι διασφαλισμένη.
Σεπτέμβριος: Η ερωτική σας ζωή θα απαιτήσει περισσότερη φροντίδα, ενώ η επαγγελματική ανάπτυξη μπορεί να παρεμποδιστεί από δυσαρμονίες του εργασιακού σας χώρου.
Οκτώβριος: Η καθημερινότητά σας θα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και αποφασιστικότητα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βρείτε την αγάπη μέσα από κοινωνικές συναναστροφές.
Νοέμβριος: Η καριέρα σας θα υποστεί σημαντικές αλλαγές, ενώ τα οικονομικά σας θα δεχτούν μια απρόσμενη θετική ώθηση.
Δεκέμβριος: Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας για να μην προβληματιστείτε με τα έξοδα. Η συντροφική σας ζωή θα γεμίσει με πάθος και ένταση.
 
Συμβουλή
Επιταχύνετε την ανάπτυξή σας για να επιτύχετε τους στόχους σας, με προσοχή, προσπάθεια και αισιοδοξία . Με αυτόν τον τρόπο θα απολαύσετε μια χρονιά γεμάτη επιτυχία και ευημερία.
 
Άντα Λεούση
Βασιλέως Γεωργίου Β13 – Πειραιάς
Τηλ: 2104131584 / 6932232132 / 6971709239
6932232132 / 6971709239
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com