Social Icons

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΟΞΟΤΗΣ 2025 - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δέστε τις ζώνες σας γιατί το 2025 θα δοκιμάσει τα όριά σας, θα επεκτείνει τους ορίζοντές σας και θα σας προκαλέσει να συνεχίσετε με έναν τρόπο που δεν έχετε ξαναζήσει. Ότι θα συμβαίνει γύρω σας θα πυροδοτήσει την ενέργεια σας και θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι θα διασχίσετε. Αν ανυπομονείτε για ελευθερία, τότε αυτή η χρονιά είναι η ευκαιρία σας να απελευθερωθείτε από περιορισμούς, να ακολουθήσετε τα πιο τολμηρά σας όνειρα και να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας.
 
Είναι μια χρονιά περιπέτειας, επέκτασης και προσωπικής ανάπτυξης. Θα ενθαρρυνθείτε να αγκαλιάσετε νέες ευκαιρίες και να διευρύνετε τις προοπτικές σας και ταυτόχρονα θα βιώσετε μια χρονιά ανάπτυξης, αισιοδοξίας και αφθονίας. Ο ενθουσιασμός και η ικανότητά σας να αναλαμβάνετε υπολογισμένους κινδύνους θα οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος, ενδεχομένως μέσω επενδύσεων ή επιχειρηματικών εγχειρημάτων.
 
Το διάστημα που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα, φέρνοντας καθυστερήσεις και προβλήματα στην επικοινωνία, εσείς επανεξετάστε στόχους και αναθεωρήστε τις φιλοδοξίες σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αν θέλετε να ανακαλύψετε νέους τρόπους να επιτύχετε τα όνειρά σας, ακόμη και αν πρέπει να κάνετε κάποιες διορθώσεις πορείας.
 
Η περιέργεια και η προθυμία να εξερευνήσετε νέες ιδέες και ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος, ανοίγοντας πόρτες σε νέες ευκαιρίες, συνεργασίες και έργα που θα ταιριάζουν στις δεξιότητες, τα ενδιαφέροντα και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Παρόλο που το 2025 θα είναι γεμάτο δυνατότητες και νέες ευκαιρίες, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την εστίασή σας, να αποφύγετε να εξαπλωθείτε σε ξένα χωράφια και να δώσετε προτεραιότητα στην ευημερία και την προσωπική σας ανάπτυξη. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε μακροπρόθεσμη επιτυχία, ικανοποίηση και ολοκλήρωση στην επαγγελματική σας ζωή.
 
Είναι σημαντικό να έχετε εφικτούς στόχους στη ζωή. Η αντοχή θα είναι το κλειδί για την επίτευξή τους και όχι η βιασύνη που θα οδηγήσει σε σπατάλες. Να θυμάστε πως το καλύτερο θα είναι να συνδυάζετε τη σκληρή δουλειά με την ψυχαγωγία.

Σχέσεις & Έρωτας
Το 2025 θα είναι μια χρονιά αλλαγών και ανακατατάξεων στις προσωπικές σας σχέσεις. Από τον Απρίλιο θα υπάρχει μια αναταραχή σε συναισθηματικό επίπεδο και μπερδέματα στις σχέσεις σας ειδικά κατά τη διάρκεια που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Οι συγκρούσεις και η δυσαρμονία που θα υπάρχει, θα υποχωρήσει σταδιακά και από τον Οκτώβριο τα πράγματα θα γίνουν φυσιολογικά και οι σχέσεις σας θα έχουν αρμονία. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα ωφεληθείτε, αφού θα σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας. Ο αυξημένος αυθορμητισμός και η ανοιχτή επικοινωνίας στις κοινές εμπειρίες, θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της σχέσης. Εκμεταλλευτείτε τις προκλήσεις για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της περιπέτειας, της αγάπης, του πάθους και της σύνδεσης μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι διατηρήστε τον ενθουσιασμό σας και ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες. Η ενισχυμένη γοητεία θα σας κάνει ακαταμάχητους προς τους άλλους, βοηθώντας να προσελκύσετε κοντά σας άτομα που θα μοιράζονται τις ίδιες αξίες και πάθος για ζωή. Ωστόσο, προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε επιφανειακές σχέσεις για αποφύγετε μια συναισθηματική επένδυση. Κάποιες φορές η προσωπική ανάπτυξη απαιτεί να ρισκάρετε και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος. Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι δύσκολες στο ξεκίνημα της χρονιάς και αυτό θα επηρεάσει την ηρεμία στο προσωπικό σας περιβάλλον. Μετά τον Μάιο οι σχέσεις μεταξύ σας θα καλυτερέψουν, ενώ προσθήκες νέων μελών στην οικογένεια θα είναι πιθανές.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα
Η νέα χρονιά θα σας βοηθήσει να λάμψετε επαγγελματικά, δίνοντάς σας ευκαιρίες και αυξημένη τύχη στον τομέα της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να ακολουθήσετε ένα νέο στόχο που ευθυγραμμίζεται με την επιθυμία σας για περιπέτεια, τώρα είναι η στιγμή να το πράξετε. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να προετοιμαστείτε σωστά και να προγραμματίσετε τις απόμενες κινήσεις σας. Σαφώς η αισιοδοξία που διατηρείτε είναι σημαντική, αλλά θα πρέπει να συνοδεύεται από ρεαλιστικά σχέδια και μια σαφή κατανόηση των κινδύνων που μπορεί να προκύψουν. Τα πράγματα θα βελτιωθούν ριζικά μετά τον Μάιο, όπου οι σχέσεις με συνεργάτες θα είναι αρμονικές και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το επιτυχές κλείσιμο έργων. Τους καλοκαιρινούς μήνες ίσως προκύψουν ορισμένες οικονομικές προκλήσεις, αλλά με στρατηγική σκέψη και προσαρμοστικότητα, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται. Η χρονιά θα είναι γεμάτη δυνατότητες και εσείς θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε με θάρρος και ανοιχτό μυαλό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα λαχταράτε ειρήνη και οικονομική σταθερότητα. Η επιτυχία θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο στην καριέρα και τις επιχειρήσεις και θα συμβεί με τη βοήθεια προσώπων του οικογενειακού σας κύκλου, αλλά και ατόμων του κοινωνικού σας κύκλου. Σίγουρα θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη ροή των χρημάτων σας, αλλά θα εξοικονομήσετε αρκετό κεφάλαιο μέχρι να τελειώσει η χρονιά.

Υγεία
Από τη φύση σας είστε ενεργητικοί και αγαπάτε τη δράση, αλλά φέτος θα πρέπει να εστιάσετε στην ψυχική και συναισθηματική σας ευεξία. Οι προκλήσεις που θα εμφανιστούν θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε τις συνήθειές σας και να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής. Ενσωματώστε νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σας που προωθούν την καλή υγεία. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές ή εξαντλητικές δραστηριότητες, καθώς η  ισορροπία θα είναι το κλειδί για να διατηρήσετε την υγεία σας και να προχωρήσετε μπροστά με ενέργεια και ζωτικότητα.


Κύριο στοιχείο μήνα
Ιανουάριος: Τα έσοδα από οικονομικές δραστηριότητες θα βρεθούν στο επίκεντρο με το ξεκίνημα της χρονιάς, ενώ οι σχέσεις σας θα απαιτήσουν ισορροπία και υπομονή.
Φεβρουάριος: Η κύρια προτεραιότητα σας πρέπει να είναι οι σχέσεις σας. Κερδοσκοπικές επενδύσεις θα αποδειχθούν κερδοφόρες.
Μάρτιος: Οι οικογενειακές υποθέσεις θα είναι πηγή άγχους, αλλά θα λυθούν με υπομονή και προσπάθεια. Να περιμένετε προαγωγή και αύξηση μισθού στην επαγγελματική σας καριέρα.
Απρίλιος: Εστιάστε κυρίως στις σχέσεις σας, μια που τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν αρκετά από το πλανητικό σκηνικό.
Μάιος: Επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και προσπαθήστε να επιλύσετε προβλήματα που θα προκύψουν. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας.
Ιούνιος: Στις επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες, ενώ συναισθηματικά οι ελεύθεροι θα έχετε καλές ευκαιρίες για να ερωτευτείτε.
Ιούλιος: Η επαγγελματική πρόοδος θα είναι στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα και παράλληλα θα υπάρχει αρμονία στην προσωπική σας ζωή.
Αύγουστος: Αναμένονται προβλήματα στον τομέα της καριέρας, αλλά η πίστη στον εαυτό σας και η αφοσίωση στα σχέδιά σας θα συμβάλει στην επίλυσή τους.
Σεπτέμβριος: Να αναμένετε οικονομική βοήθεια για την έναρξη νέων έργων και σχεδίων. Οι αδέσμευτοι θα συναντήσετε άτομα που θα ερωτευτείτε.
Οκτώβριος: Οι οικογενειακές σχέσεις θα υποστούν αλλαγές, ενώ αναμένεται εισροή χρημάτων από επενδύσεις ή κληρονομιά.
Νοέμβριος: Στη συναισθηματική σας σχέση θα υπάρχει έντονο πάθος και επαγγελματικά είναι η κατάλληλη στιγμή για μακροπρόθεσμες επενδύσεις που θα  ενισχύσουν τα οικονομικά σας.
Δεκέμβριος: Αποφύγετε να είστε περιοριστικοί και καταπιεστικοί στις προσωπικές σας σχέσεις. Χρήματα από οικογενειακές πηγές θα σας βοηθήσουν οικονομικά.
 
Συμβουλή
Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα είναι ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Αγκαλιάστε την ελευθερία, αναζητήστε την περιπέτεια και μην φοβηθείτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.
 
Άντα Λεούση
Βασιλέως Γεωργίου Β13 – Πειραιάς
Τηλ: 2104131584 / 6932232132 / 6971709239
Email: aleousi@gmail.com
Site: www.virginialeousi.com