Social Icons

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε στη σχέση σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες που είναι πολύ κοντά στις δικές σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καινούριοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το σύντροφό σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.
 
ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε για να μην εκτεθείτε. Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε χέρια άσχετων ανθρώπων.
 
ΖΥΓΟΣ: Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιληφθούν τι ακριβώς τους ζητάτε. Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάντε κάτι άλλο πρώτα ξεκουραστείτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταματήστε να είστε εγωιστές και ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε. Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις. Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες.
 
ΙΧΘΥΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις. Συζητήστε με ένα καλό σας φίλο και βρείτε λύσεις και συμπαράσταση.