Social Icons

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, σκεφτείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας. Υιοθετήστε καινούριες τακτικές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με στρατηγική. Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας, χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προβολή τω ν ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΛΕΩΝ: Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας. Αναθερμάνετε σχέσεις που λόγω ειδικών συνθηκών πάγωσαν και τις έχετε ανάγκη.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας ιδέες που σας κρατούν κολλημένους στο παρελθόν και οι οποίες αντί να σας εξυπηρετούν σας προβληματίζουν και σας συνθλίβουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Προβείτε σε μια ανάλυση των πραγμάτων με καθαρές σκέψεις και αρχίστε να δέχεστε τα καθαρά και ειλικρινή συναισθήματα που πηγάζουν από μέσα σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη και ανακαλύψτε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν στις σχέσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πραγματικές σας δυνατότητες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται και θα λειτουργούν σαν τονωτικές ενέσεις ενέργειας και θάρρους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του οικογενειακού σας χώρου και τις εκκρεμότητες που αμελήσατε να τακτοποιήσετε εγκαίρως. Ξεκινήστε έστω και τώρα για να απαλλαχθείτε και από αρκετό άγχος.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αλλαγή στον τρόπο που αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν θα είναι το μεγαλύτερό σας βήμα για ένα καλύτερο μέλλον.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα δημιουργηθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.