Social Icons

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας τη διπλωματία και μη φοβάστε τίποτα. Είστε ικανοί να πείσετε και τον πιο δύσκολο αν έχετε επιχειρήματα να αναπτύξετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων, θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δε θα κρατήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς για να μη δίνετε ευκαιρίες να σας σχολιάζουν.
 
ΛΕΩΝ: Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στόχος παρεξηγήσεων. Ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου σας για ότι σας προβληματίζει γιατί θέλει να νιώθει χρήσιμος.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις. Ακούστε απόψεις ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αξίες και φιλοσοφήστε τα προβλήματά τους.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα τα καταφέρετε και οι επαγγελματικές σας ανησυχίες δε θα κρατήσουν πολύ. Αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι και μην υπερβάλλετε στη δουλειά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας πριν σας κουράσουν και σας αγχώσουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές, να εκφραστεί για να καταλαγιάσει. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να ξεσπάσουν σε ανθρώπους που δε φταίνε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι άσχημο να κριτικάρετε συνέχεια τον εαυτό σας και τους άλλους και να μην έχετε κατανόηση. Για να ανταπεξέλθετε στο φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος. Συμμεριστείτε τις αδυναμίες των άλλων και περιορίστε την ένταση που νιώθετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Ζητήστε τη βοήθεια ενός συγγενή σας στον οποίο κάποτε είχατε φανεί χρήσιμοι. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, γι’ αυτό μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε.