Social Icons

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες που για άλλους θα παραμείνουν ερμητικά κλειστές. Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε από άλλη οπτική γωνία μια κατάσταση που σας ενοχλεί και ίσως αλλάξετε γνώμη. Κάντε αλλαγές σε όποιο τομέα της ζωής σας αντιμετωπίζετε προβλήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε πίσω το παρελθόν και αγνοήστε καταστάσεις που δε σας βοηθούν. Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις. Διασκεδάστε και μη δουλεύετε συνέχεια, γιατί να θυμάστε πως δεν είστε μηχανή.
 
ΛΕΩΝ: Κρατήστε τους τύπους και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην τρέπεστε σε φυγή με την πρώτη δυσκολία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπα θα μειώσει τον εκνευρισμό σας. Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.
 
ΖΥΓΟΣ: Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε το καλύτερο για εσάς. Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατεί στη σχέση σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και τις ανάγκες σας και μετά πάνω στο σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μη τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας, τα παράπονα που κρύβει. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ότι θα αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντι του.