Social Icons

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δουλέψτε αποκλειστικά με τους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες. Όταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Παρά τις γενικές δυσκολίες που θα προκύψουν, με προνοητικότητα τα προβλήματα θα βρίσκουν τη λύση τους, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα οικογενειακά σας θέματα. Έπειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχετε τα σχέδιά σας, θα είναι η αυτοπειθαρχία που πρέπει να τηρήσετε και οι χαμηλοί τόνοι.
 
ΛΕΩΝ: Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανανέωση, οπότε βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε όσο και αν δεν το επιτρέπουν οι ανειλημμένες σας υποχρεώσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρόλο που θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά.
 
ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δε θα είναι και τόσο καλή. Καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για κανέναν τομέα της ζωής σας, ούτε να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευθύνες και οι περιορισμοί που θα δεχθείτε θα είναι σε ισόποση ποσότητα των επιτυχιών  που θα έχετε και έτσι δε θα χάνετε τις ισορροπίες σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά πράγματα στη ζωή σας να αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να φοβηθείτε τίποτα. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να είναι βασανιστικές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αιφνίδιες ανατροπές θα αντικαταστήσουν παλιά πρόσωπα με καινούρια και ενδέχεται να μείνει ένα κενό που όμως θα είναι για λίγο.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρχουν παράπλευρες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Εάν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, μάλλον αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτικές.