Social Icons

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Όσοι έχετε αφήσει πίσω μια σχέση θα μπορέσετε να ανακάμψετε ψυχικά και πρακτικά, γιατί εκκρεμότητες που είχαν προκύψει θα τακτοποιηθούν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε και τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν για να υπάρξει ομαλή συνέχεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, αποδεχθείτε τις δικές σας ελλείψεις και λάθη και όπου είναι απαραίτητο χαμηλώστε περισσότερο τους τόνους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη, για να νικήσετε και τον πιο μικρό αντίπαλο που μπορεί να έχετε.
 
ΛΕΩΝ: Οι προσδοκίες σας θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα σε κάθε είδους σχέση σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε χρειάζεται να αγχώνεστε για το παραμικρό που γίνεται, εκτός αν θέλετε κάθε μέρα να υποφέρετε από τους γνωστούς σας πονοκεφάλους.
 
ΖΥΓΟΣ: Δείτε κόσμο για να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας και πείτε τη γνώμη σας χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Πλησιάστε τους και αφήστε λίγο χρόνο για να κάνουν με τη σειρά τους τη δική τους κίνηση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε και τους άλλους που σας περιβάλλουν να προβληματιστούν, αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας πιέζουν είναι δικά τους και καθόλου δικά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς πάντα τη λύση για τα λάθη άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δε θα τρέξουν, όπως τρέχετε εσείς για αυτούς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε στα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να μαζεύεστε, περιορίζοντας στο έπακρο τα έξοδα που είχατε αυξήσει για ένα μεγάλο διάστημα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξετε τις ικανότητές σας, οπότε εργαστείτε για την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως η τύχη λειτουργεί πάντα με το μέρος σας και ακόμα και στα πιο δύσκολα, φροντίζει να έχετε θετικό αποτέλεσμα.