Social Icons

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Κυριακή 8 έως 14/9/24

ΚΡΙΟΣ:
Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε περισσότερο για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας. Παρόλο που ο ρομαντισμός θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίζετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στο σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα. Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως, δε θα πάθετε τίποτα αν του κάνετε έστω για μια φορά το χατίρι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας και το ζεστό κλίμα θα ρίξει τους τόνους και θα κορυφώσει το πάθος ανάμεσά σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Ο έρωτας και τα φλερτ σε όσους είστε αδέσμευτοι θα παίζουν έντονα με κάποια φιλικά σας άτομα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Τα θέματα της καριέρας σας θα προηγούνται και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα βελτιώσουν την απόδοσή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην παίξετε παιχνίδια εξουσίας και εγωισμού. Η σχέση σας δεν είναι αγώνας ή μάχη που πρέπει να βγείτε νικητές. Μην αφήσετε να τα συναισθήματά σας να γίνουν ψυχρά προς το πρόσωπό του, γιατί θα ζητήσει εξηγήσεις και ίσως ο τρόπος που θα εκφραστείτε με σκοπό να είστε από πάνω, να βγάλει στην επιφάνεια μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα τον δυσαρεστήσουν. Δεν αποκλείεται να εμφανίσει και αυτός κάποια πλευρά του θα σας βρει απροετοίμαστους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν το επιθυμείτε μην ξεπεράσετε τα όρια με κάποια άτομα ή αφήσετε να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή κολακεύεστε, γιατί τα αποτελέσματα θα φέρουν δυσάρεστα απρόοπτα και σωρεία παρεξηγήσεων. Έτσι κι αλλιώς, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σας έλκουν και όχι μόνο δε θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά θα κερδίζετε και τις εντυπώσεις.
 
ΛΕΩΝ: Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και οι σχέσεις σας με τα οικογενειακά πρόσωπα θα είναι θετικές. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάντε γνωριμίες και αισθανθείτε ότι σας επιθυμούν ερωτικά. Προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο. Κάντε τον πυροσβέστη αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλιώς προτιμήστε τη σιωπή.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε ένα βήμα μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε χρόνο να ελιχθείτε, να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική ζωή, αλλά και να αφεθείτε σε μια σημαντική συναισθηματική σχέση. Επιβάλλεται ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και βάλτε σε πρώτη μοίρα τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας που είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στον τομέα των σχέσεών σας και αρκετές φορές θα νιώσετε διχασμένοι. Θα υπάρξουν αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει και πρόταση γάμου που όμως καλό θα ήταν να την αποφύγετε προς το παρόν, καθώς δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που υπάρχουν στη ζωή σας. Τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα θα απολαμβάνουν μια πολύ τρυφερή εκδοχή από εσάς, μια που έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά μαζί τους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις αλλαγές που έγιναν σε κάποιες επαγγελματικές, οικονομικές ή ερωτικές σχέσεις σας. Είναι κάτι που χρειαζόσασταν εδώ και πολύ καιρό για να οδηγηθείτε σε πιο αισιόδοξους δρόμους. Οι εργασιακές σχέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον που θα εργάζεστε με λιγότερο άγχος. Αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και κάντε περισσότερες καινούριες γνωριμίες. Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία και μην απασχολήστε με πράγματα που σας ενοχλούν. Η εμφάνισή δε θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά καλό θα ήταν να μην ξεχάσετε και την παραμελήσετε εντελώς. Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, γιατί αν η μεζούρα σας δείξει διαφορετικά νούμερα δεν χάλασε. Θα φταίει που μπερδευτήκατε και αντί να επεκτείνετε τους στόχους σας, επεκτείνατε το σώμα σας κατά κάποιους πόντους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό χώρο. Φανείτε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει ή να σας θίξει. Οι αδέσμευτοι αρχίστε να ασχολείστε περισσότερο τον εαυτό σας. Περιορίστε τις ώρες εργασίας, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, πάρτε φίλους και πηγαίνετε να διασκεδάσετε. Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιος για εσάς, απ’ τη στιγμή που δεν το έχετε προσπαθήσει καν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε άλλη μια ευκαιρία στο σύντροφό σας για να δείξει και να σας αποδείξει ότι σας αγαπά και σας χρειάζεται δίπλα του. Πάψτε να είστε τόσο σκληροί μαζί του και αφήστε να ακουμπήσει στην καρδιά σας. Είναι εντελώς παράλογο και ανόητο να τον κατηγορείτε ή να τον κρίνετε για τα ξεσπάσματά του, όταν εσείς ρίχνετε πάνω το φταίξιμο για ότι σας συμβαίνει και του συμπεριφέρεστε λες και είναι το τελευταίο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
 
ΙΧΘΥΣ: Με το να είστε όλη μέρα κλεισμένοι σε ένα γραφείο, αφήνετε το χρόνο να φεύγει και να θυμάστε πως δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω. Μερικές φορές δε χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά ή να κουραστείτε για να βρείτε το άλλο σας μισό. Ίσως είναι δίπλα σας αλλά οι παρωπίδες που φοράτε δε σας αφήνουν να δείτε. Ανοίξτε τα μάτια σας και θα εντυπωσιαστείτε όταν ανακαλύψετε πως ένας πολύ καλός σας φίλος ενδιαφέρεται για εσάς και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές σχέσης.