Social Icons

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Βγείτε έξω με οικείους και γνώριμους ανθρώπους. Θα έχετε την ευκαιρία να τους πείσετε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις πεποιθήσεις σας και αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Είστε υπερβολικά δραστήριοι, τόσο στις κινήσεις όσο και στην επικοινωνία σας. Επειδή, όμως, θα υπάρχουν τάσεις για μπερδέματα, κρατήστε μια σταθερή θέση για να τα αποφύγετε.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Η ζωή θα σας οδηγήσει να παίξετε καινούρια παιχνίδια και νέους ρόλους. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε, αλλά και οι επαφές σας θα είναι υπέρ αρκετές με ποιότητα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, μην προβείτε σε βιαστικές και επιπόλαιες αλλαγές.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε το χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος, περιμένοντας αποφάσεις από τους άλλους. Πιέστε κάποιες καταστάσεις που ίσως να έχουν καθυστερήσει σημαντικά και δραστηριοποιηθείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε στο χώρο έχει ανταπόκριση. Όμως, μην το παρακάνετε και έχετε απρόβλεπτες αντιδράσεις που ίσως και να σας αιφνιδιάσουν.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική σας φόρτιση για καταστάσεις του παρελθόντος που επανεμφανίζονται απρόσμενα στη ζωή σας είναι μια ακόμα εμπειρία για εσάς, αλλά μην αφήσετε να σας πνίγει το συναίσθημα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι διασυνδέσεις σας θα είναι αρκετά αποδοτικές και καλά θα κάνετε να μην αφήσετε τους άλλους να χρησιμοποιούν τις δικές σας γνωριμίες και να σας βάζουν στο περιθώριο.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Οι αναπόφευκτες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή είναι προβλεπόμενες, αφού νιώθετε πως θέλετε να ξεφύγετε από παλιές σχέσεις και έτσι προσπαθείτε να δημιουργήσετε καινούριες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι σκέψεις σας είναι πολλές και διαλέγετε για μια ακόμα φορά το μοναχικό δρόμο, με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Κάντε την αποχή σας από τα κοινά, αν νομίζετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Κυριακή 13 έως 19/10/24

ΚΡΙΟΣ:
Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες που δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται. Μην επιδιώξετε απλώς να περάσετε καλά, αλλά βγείτε, διασκεδάστε και φλερτάρετε. Οι δεσμευμένοι μάθετε να διαχωρίζετε τα συναισθήματα από τις επιθυμίες σας, για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. ο έρωτας θα αρχίσει να παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας και η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ερωτική.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Εάν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε με την πάροδο του χρόνου και θα πετύχετε αυτά που θέλετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι για αυτούς που δεν έχουν σοβαρότερα όπλα να νικήσουν.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2025 (video)

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Η κάθε είδους επιβεβαίωση από τους άλλους μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια για να νιώσετε σίγουροι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί όταν δε σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως, ακόμα έχετε πολλά περιθώρια για να ανατρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Καιρός να ισχυροποιήσετε τη θέση σας, δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν πως δεν έχετε χρόνο να αναμασάτε τα λόγια σας. Προχωρήστε σε πράξεις όταν εσείς κρίνετε ότι είναι απαραίτητες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά συχνά προσπερνάτε κάτι για να μη δώσετε συνέχεια, όμως, αυτό έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον σας και να σας γεμίζει άγχος. Δώστε τις ανάλογες απαντήσεις, αντιμετωπίζοντας άμεσα τις καταστάσεις.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα επιβαρύνεστε όλα μόνοι σας. Μόνο με τη διπλωματία σας θα αποσβήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή, ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

KΡΙΟΣ:
Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη σας δημιουργούν προβλήματα. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στο σύντροφό σας για να σας το ανταποδώσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας και μετά αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να τους πιέζετε. Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Κυριακή 6 έως 12/10/24

ΚΡΙΟΣ:
Θυμηθείτε τα λάθη που κάνετε στο παρελθόν, μάθετε από αυτά και μην τα επαναλάβετε. Προχωρήστε άφοβα και λίγο περισσότερο τολμηρά στις αναζητήσεις σας. Η ψυχολογική σας διάθεση, αλλά και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα αρκετά καλή. Εστιάστε στην αισθηματική ζωή που μπορεί να σας προβληματίσει ποικιλοτρόπως, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ της κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί ενδέχεται ορισμένα άτομα  να προσπαθήσουν να εμπλακούν και να σας δημιουργήσουν διλήμματα και προβληματισμούς.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις, δεν έχουν θέση δίπλα σας. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα θέματα που θα προκύψουν να συζητήσετε θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκτονωθεί. Μια καινούρια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ανοίξτε την καρδιά σας για να καλύψετε τη συναισθηματική απόσταση που σας χωρίζει.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να βρίσκεστε στο παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας δημιουργούν ανασφάλειες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που κρατήσετε αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δε θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες. Προβάλετε τις καινούριες σας ιδέες και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024

ΚΡΙΟΣ:
Στις 17 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, αποδεχθείτε με θάρρος και γενναιότητα καταστάσεις που δε σας αρέσουν ιδιαίτερα και κάντε την αναδιοργάνωση που απαιτείται. Η τύχη είναι μαζί σας για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, για να αξιοποιήσετε μια σχέση αγάπης που είναι στα σκαριά ή για να αναθερμάνετε μια παλιά που έχει μείνει αδρανής. Ύστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά.