Social Icons

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δε θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες. Προβάλετε τις καινούριες σας ιδέες και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας. Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.
 
ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε. Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε συμπεράσματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουν. Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις. Αφού τα επαγγελματικά σας πάνε καλά, βάλτε σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το χαμόγελο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας. Διεκδικήστε ότι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης βδομάδας, για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς. Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν σας γίνουν φορτικοί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.
 
ΙΧΘΥΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξει κατά ένα μέρος  η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας.