Social Icons

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να βρίσκεστε στο παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας δημιουργούν ανασφάλειες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που κρατήσετε αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, ίσως όμως υπάρξει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας, να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα ή ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σας σχέσεις.
 
ΛΕΩΝ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, κάνοντάς να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχουν και περιπτώσεις που αυτό δε θα γίνει και θα σας στοιχίσει να χάσετε από κοντά σας κάποια άτομα που σας προσέφεραν ότι ζητήσατε χωρίς ανταλλάγματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Από το παρασκήνιο που θα υπάρχει θα βγει στην επιφάνεια η κακή ποιότητα κάποιων επαγγελματικών σας σχέσεων που θα πρέπει να τις αποκόψετε από πάνω σας τάχιστα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην πορεία θα δικαιωθείτε για τη σύνεση που δείξατε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά. Μια συζήτηση με άτομα κύρους που θα θέτετε επί τάπητα το πρόβλημά σας θα σας ωφελήσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατηθείτε και φυλαχτείτε από προσφορές για συνεργασία με άτομα που αποφεύγουν να δώσουν αποδείξεις για τις παλιές τους συνεργασίες ή που αγνοείτε το παρελθόν τους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε την αυτοπεποίθηση που σας λείπει, στοχεύστε στον έρωτα και ικανοποιήστε τις ερωτικές σας επιθυμίες, επαναφέροντας τη διάθεσή σας για φλερτ και παιχνίδι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα βάλετε σα στόχο σας να γοητεύσετε τους πάντες με την κοινωνικότητά σας και θα το πετύχετε, αφού θα υπάρξουν πολλοί που θα αποζητούν τη συντροφιά σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Να θυμάστε μόνο πως επειδή θα είστε ακόμα ευάλωτοι συναισθηματικά, θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από αυτούς που θα σας κάνουν κομπλιμέντα και να μην ενδώσετε.