Social Icons

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκτονωθεί. Μια καινούρια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ανοίξτε την καρδιά σας για να καλύψετε τη συναισθηματική απόσταση που σας χωρίζει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλετε να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην  πιέζετε καταστάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα. Φανείτε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς.
 
ΛΕΩΝ: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει τελευταίως για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας, για να διατηρήσετε την ηρεμία. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Φανείτε περισσότερο προνοητικοί και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη. Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χαλαρώστε και διασκεδάστε πριν η κούραση σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα. Μην είστε επιφυλακτικοί στις αλλαγές του επαγγελματικού σας χώρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο. Γεφυρώστε τις επαγγελματικές σας αντιθέσεις πριν γίνουν αιτία προβλημάτων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε το χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας. Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες. Ακούστε τις ανάγκες των στενών σας συνεργατών, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Κάντε αλλαγές στο χώρο σας και θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. Ίσως ο μόνος τρόπος για να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε λίγο και να μη σκέφτεστε μακροχρόνιες προοπτικές.