Social Icons

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις, δεν έχουν θέση δίπλα σας. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα θέματα που θα προκύψουν να συζητήσετε θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εξασφάλιση που ζητάτε από τους συνεργάτες σας δε θα σας δοθεί άμεσα. Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκκρεμότητές σας θα τακτοποιηθούν μία-μία, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας.
 
ΛΕΩΝ: Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε. Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες. Προχωρήστε στα σχέδιά σας αφού πρώτα οργανώσετε το χρόνο σας και ελέγξετε όλα τα δεδομένα.
 
ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Κάντε τις ενέργειες που πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια και μετά περιμένετε τις εξελίξεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Μην αφήσετε την ένταση που υπάρχει να σας εκνευρίσει και κρατηθείτε μακριά από ζήλιες και κριτικές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή μόνοι σας δε θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες. Μην περιορίζεστε μόνο στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Μην εναντιώνεστε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, απλά δοκιμάστε άλλη μέρα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ότι οι άλλοι ζητούν σπασμωδικά. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.
 
ΙΧΘΥΣ: Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για να κάνετε ότι αγαπάτε. Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντας τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας.