Social Icons

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

KΡΙΟΣ:
Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη σας δημιουργούν προβλήματα. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στο σύντροφό σας για να σας το ανταποδώσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας και μετά αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να τους πιέζετε. Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην κριτικάρετε δικά σας πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά ποτέ δεν υπήρξαν καλοί σύμβουλοι. Ήρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε ξανά.
 
ΛΕΩΝ: Δείτε σφαιρικά το μέγεθος των ευθυνών απέναντι στον εαυτό σας. Η προσγείωση θα είναι αναμενόμενη σε όσους από εσάς έχετε ήδη χαράξει καινούρια πορεία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να προωθήσετε αλλά και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλετε να είστε πιο προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις, ενώ θα σας είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από εσάς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι σίγουρο πως θα σας προκληθούν ανησυχίες και αρκετό άγχος καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει δεν έχουν μπει ακόμα σε μία σειρά και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πρόσθετο άγχος που θα δημιουργηθεί από την υπερβολική σας προσπάθεια να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες απαιτήσεις, θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Βελτίωση θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας παρόλο που οι συνεργασίες σας θα σας δυσκολέψουν εν μέρει. Μια νέα ιδέα θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δείξει που ακριβώς υστερείτε.